Kaçırdığı kızın evini basıp katliam yaptı: Bitlis'te vahşet!

Kaçırdığı kızın evini basıp katliam yaptı: Bitlis'te vahşet!
Bitlis'te bir kişi, önceden kaçırdığı kızın ailesinin evine baskın düzenledi ve uzun namlulu bir silahla saldırarak korkunç bir olaya sebep oldu. Bu korkunç olayda 3 kişi hayatını kaybetti ve 1 kişi yaralandı.

Mutki ilçesinde evli bir kişi olan C.O., daha önce kaçırdığı A.İ.'un (27) evine baskın düzenledi. Olayda, uzun namlulu silahla A.İ. ile babası M.İ. (65) ve ağabeyi N.İ.'u (35) öldürdü. Ayrıca, annesi N.İ.’u (54) ağır yaraladı.

C.O. olay yerinden kaçtıktan sonra, onun yakalanması için güvenlik güçleri tarafından çalışma başlatıldı.

Mutki ilçesine bağlı Kavakbaşı beldesi Arpalıseki Mahallesi'nde, saat 03.00 sularında dehşet veren bir olay meydana geldi. Evli bir kişi olan C.O., Muş'un Korkut ilçesine bağlı Azaklı köyünde yaşayan A.İ.'u yaklaşık bir yıl önce kaçırmıştı. Ancak kısa bir süre sonra İnceyol ailesi, kızlarını bulup evlerine geri getirmişti. C.O. ise dün gece uzun namlulu bir silahla ilçeye geldi.

kacirdigi-kizin-ailesinin-evini-basip-dehset-16928293-51.jpg

Uzun namlulu silahıyla A.İ.’un evine giden C.O. ile aile arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyük bir trajediye dönüştü. C.O., silahını ateşleyerek A.İ. ile babası M.İ. ve ağabeyi N.İ.'u öldürdü. Ayrıca, annesi N.İ.’u da ağır yaraladı.

bitlis-te-kacirdigi-kizin-ailesinin-evini-basip-dehset-sacti-3-olu-1-yarali-1709971664-916-x750.webp

Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı N.İ., ambulansla Mutki Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak baba ve 2 çocuğunun yaşamını yitirdiği belirlendi. Cenazeler, yapılan incelemenin ardından aynı hastanenin morguna götürüldü.

Jandarma, olayın ardından kaçan C.O.'ı yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar