Jimmy Durmaz Türkiye'ye geleceğine böyle cevap verdi

Jimmy Durmaz Türkiye'ye geleceğine böyle cevap verdi
İsmi Galatasaray ile anılan Jimmy Durmaz, Instagram hesabından taraftarları heyecanlandıran paylaşımında, “Evet, bu tip dedikodular var. Ancak ne olacağını hep birlikte göreceğiz. Şahsen Türkiye'ye dönmeyi kesinlikle isterim” ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray transfer çalışmalarını tüm hızıyla devam ediyor. Sarı Kırmızılı kulübün transfer listesinde bulunan Jimmy Durmaz'dan da heyecanlandıran bir sosyal medya paylaşımı geldi.

Tecrübeli futbolcu Türkiye'ye geldiğini belirten bir fotoğraf ve 'Yakında' mesajını Instagram Story kısmından paylaştı. Galatasaraylı taraftarlar bu gelişme üzerine sosyal medyada bir hayli heyecanlandılar.

Son olarak Toulouse'ta forma giyen 30 yaşındaki sol kanat oyuncusu, milli takım kampında açıklamayla Cim Bom'a yeşil ışık yaktığını ifade etmişti.

Tecrübeli futbolcu açıklamalarında, “Evet, bu tip dedikodular var. Ancak ne olacağını hep birlikte göreceğiz. Şahsen Türkiye'ye dönmeyi kesinlikle isterim. Türkiye, bana çok yakın ve orada futbol oynamayı çok seviyorum. Açıkçası benim için harika bir alternatif.” ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar