Jakuzide "Lan Fakirler" demişti: AKP’den aday oldu

Jakuzide "Lan Fakirler" demişti: AKP’den aday oldu
Jakuzide "Lan fakirler, beni rahatsız etmeyin" videosu ile tepkilerin odağı olan Şanlıurfa AKP eski İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç, AKP'den Haliliye meclis üyesi oldu.

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde AKP tarafından düzenlenen seçimler için adaylar belirlenmeye devam ediyor. Son olarak, yakın zamanda Urfa İl Gençlik Kolları Başkanlığından istifa eden Mehmet Salih Saraç, AKP'den Haliliye Belediye Meclis üyeliği için aday gösterildi.

Saraç, daha önce jakuzide çektiği bir videoda sarf ettiği sözler nedeniyle büyük tepki toplamıştı.

CANPOLAT'IN LİSTESİNDE YER ALDI

Geçtiğimiz seçimlerde Haliliye Başkanı olarak görev yapan Mehmet Canpolat'ın yeniden aday gösterilmesiyle birlikte, AKP'nin belediye meclis üyesi adayları da belirlendi. Bu adaylar arasında, Saraç'ın da bulunması dikkat çekti.

sarac1-ilxg.webp

Tepkilerin ardından istifa eden Saraç, şunları söylemişti: "Ben burada bir kesimi aşağılayıcı ya da küçük düşürücü düşünerek kesinlikle hareket etmedim. Video gerçekten saf ve temiz bir niyet ile izlendiğinde ironi amaçlı çekilen bir video olduğu ve asla toplumun bir kesimini aşağılamak amacı gütmediği görülecektir. Gelinen noktada konunun davamıza, partimize ve gençlik kolları teşkilatlarımıza zarar verdiğini görmekteyim. Bu sebeple AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden, halkımdan ve bu davaya gönül vermiş dava arkadaşlarımdan özür dileyerek ayrıldığımı bildiriyorum.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar