İztuzu’nda soru işareti kalktı

İztuzu’nda soru işareti kalktı
İztuzu Plajı ile Sarıgerme Plajı'nın işletme süreci için seçim öncesi ve sonrası belirsizlikler sona ererek, her iki plajın da 5 yıl daha Ortaca Belediyesi tarafından işletileceği açıklandı.

Ortaca Belediyesi, 31 Mayıs 2024 tarihinde sona erecek olan İztuzu Plajı Kara Belediye Başkanı Tezcan ve Belediye Meclis üyeleri, Ankara'da yoğun bir çaba sarf ederek, her iki plajın akibetini belirlemek adına çalışmalar yürüttü.

Ortaca Belediyesi ve MUÇEV LTD. ŞTİ. arasında yapılan sözleşme ile İztuzu Plajı Kara Bölümü ve Sarıgerme Plajı'nın sözleşme süreleri 30 Mayıs 2029 tarihine kadar uzatıldı. Bu uzatma sözleşmesi kapsamında, her iki plaj da Ortaca Belediyesi'nin iştiraki olan DALBEL tarafından işletilecek.

Belediye Başkanı Evren Tezcan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, vatandaşların merakla beklediği bu gelişmenin hayırlı olmasını temenni etti. Ayrıca, bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür etti ve ilçenin turizm alanında daha da gelişmesi ve kalkınması adına yapılan bu çalışmanın önemine vurgu yaptı.

İztuzu’nda soru işareti kalktı

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar