İzmit'te 2 katlı metruk ev alev alev yandı

İzmit'te 2 katlı metruk ev alev alev yandı
İzmit ilçesinde bulunan bir metruk evin ikinci katı, alevler içinde kaldı. Alkol etkisi altında olduğu düşünülen bir kişi, yangına müdahale eden itfaiye ekiplerine karşı zorluk çıkardı. Polis tarafından kontrol altına alınan şahıs, daha sonra gözaltına alındı ve gerekli prosedürler için emniyete götürüldü.

Olay, Akçakoca Mahallesi'ndeki bir metruk evde meydana geldi. Bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın hızla yayılarak ahşap ikinci kata sıçradı. Panik içinde evden çıkan vatandaşlar, yangını 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İtfaiye, sağlık ekipleri, polis ve SEDAŞ, hızla olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almak için çalışmalara başladı.

Alkol etkisinde olduğu düşünülen bir şahıs, itfaiye ekiplerinin müdahalesini engellemeye çalıştı. Polis ekipleri tarafından sakinleştirilmeye çalışılan bu kişi, itfaiye ve polis ekiplerine karşı tehditler savurdu, küfür etti ve direnç gösterdi. Sonunda, polis tarafından gözaltına alındı ve karakola götürüldü. Yangın söndürülürken, itfaiye ekipleri evde soğutma çalışmalarını gerçekleştirdi.

aw181226-04.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar