İzmir’deki silahlı kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti

İzmir’deki silahlı kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti
İzmir'in Konak ilçesinde, iki aile arasında yaşanan çatışmada tabancayla yaralanan 35 yaşındaki bir adam, hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde 2. Kadriye Mahallesi'nde meydana gelen olayda, K.E. (51) ve oğulları E.E. (33) ile A.E. (30), Husumetli oldukları Halil Kızıltepe (35) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Kızıltepe, tabancayla açılan ateş sonucunda yaralandı. Olayın ardından 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri bölgeye sevk edildi.

Kızıltepe, ağır yaralı olarak İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ancak, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Kızıltepe yaşam mücadelesini kaybetti. Üzüntü içindeki ailesi ve yakınları hastanede toplandı.

Olayın ardından polis ekipleri, K.E.'yi gözaltına aldı ve kaçan E.E. ile A.E.'nin yakalanması için çalışmalar başlattı. Soruşturma devam ederken, olayın detayları ve nedenleri henüz netlik kazanmadı.

Konuyla ilgili olarak polis yetkilileri, soruşturmanın sürdüğünü ve gerekli tüm önlemlerin alındığını belirtti. Bu tür şiddet olaylarının önlenmesi için çalışmaların devam edeceği vurgulandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar