İzmir'de yürekleri ısıtan kurtarma

İzmir'de yürekleri ısıtan kurtarma
İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gaziemir'deki bir yangına müdahale ederken duygulandıran anlar yaşandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gaziemir'deki bir yangına müdahale ederken duygulandıran anlar yaşandı. Dumandan etkilenen ve kalbi duran kediye kalp masajı yapan itfaiye erleri, onu yeniden hayata döndürdü. Aynı gün Konak'ta da bir kurtarma operasyonu gerçekleştirildi; tel örgülerin arasına sıkışan kirpinin özgürlüğüne kavuşması sağlandı.

ekran-resmi-2024-04-16-09-50-38.png

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gaziemir Atıf Bey Mahallesi'ndeki yangın ihbarına hızla müdahale etti. Yangına müdahale ederken, ev sahibinin içeride kedisinin olduğunu öğrenen ekipler, yangını kontrol altına alırken aynı zamanda kediyi aramaya başladı. Kedinin kalbi durduğunda itfaiye erleri uzun süre kalp masajı yaparak hayata döndürdü. Kedinin kendine gelmesiyle ekipler büyük bir sevinç yaşadı ve kediye gerekli bakımı yaptıktan sonra sahibine teslim etti.

TEL ÖRGÜLERE SIKIŞAN KİRPİYE SU İÇİRDİLER

Konak Güzelyalı’da gerçekleşen bir kurtarma operasyonunda, İzmir Büyükşehir Belediyesi itfaiye personeli, 40. Sokak'ta sıkışan bir kirpiye yardım etti. Ekipler, kirpiyi tel örgüler arasından kurtararak su içirdi ve ardından telleri keserek özgürlüğüne kavuşturdu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar