İzmir'de gol yağmuru

İzmir'de gol yağmuru
Spor Toto Süper Lig'de 21. hafta mücadelesinde Göztepe ile Osmanlıspor 3-3 berabere kaldı.

İzmir'de gol yağmuru

Spor Toto Süper Lig'de 21. hafta mücadelesinde Göztepe ile Osmanlıspor 3-3 berabere kaldı.

Göztepe üstünlüğünü koruyamadı

Bornova Stadı'ndaki müsabakada Demba Ba ve Yoan Gouffran'ın golleriyle 2-0 üstünlük kuran Göztepe, Özer Hurmacı ve Sokol Cikalleshi'nin gollerine engel olamadı. Andre Castro'nun golüyle bir kez daha üstünlük kuran Göztepe karşısında Osmanlıspor, Cikalleshi'nin penaltıdan bulduğu golle sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldı.

Ligde 5 maçtır kazanamayan Göztepe, 21. haftada puanını 33'e çıkardı. Bu sezon deplasmanda galibiyeti olmayan ve dış sahada ikinci beraberliğini alan Osmanlıspor, haftayı 19 puanda tamamladı.

Sarı-kırmızılı ekipte bu sezon 4. sarı kartlarını gören ve cezalı duruma düşen kaleci Beto ile Andre Castro gelecek haftaki Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek. Osmanlıspor'da ise Ceyhun Gülselam ile Avdija Vrsajevic cezaları nedeniyle gelecek haftaki Demir Grup Sivasspor maçında oynayamayacak. 

Demba Ba'nın ilk golü

Göztepe'nin ara transfer döneminde kadrosuna dahil ettiği Demba Ba, sonradan oyuna girdiği Trabzonspor maçının ardından Osmanlıspor karşısında ilk 11'de oyuna başladı. Senegalli forvet, takımını 1-0 öne geçiren gole imza attı. Demba Ba, Süper Lig'deki son golünü Beşiktaş formasıyla 30 Nisan 2017'de Medipol Başakşehir'e atmıştı.

Demba Ba gibi Yoan Gouffran da bu sezon ilk golüne ulaştı. Takımının üçüncü golüne imza atan Andre Castro ise 4. golünü kaydetti.

Osmanlıspor'da skoru 2-1'e taşıyan Özer Hurmacı bu sezon Süper Lig'de ilk kez gol sevinci yaşadı. Karşılaşmada 2 gol kaydeden Sokol Cikalleshi, ligin ilk devresindeki 2 golünün ardından bu sezon 4. golünü attı.

Göztepe cephesi 

Süper Lig'de Osmanlıspor ile 3-3 berabere kalan Göztepe'nin teknik direktörü Tamer Tuna, iyi mücadele ettiklerini ancak galip gelemediklerini belirterek "Olumlu bir fikstürümüz var. Bunu değerlendireceğiz." dedi.

Maçtan sonra katıldığı basın toplantısında açıklamalarda bulunan Tamer Tuna, rakibe verilen gol şanslarının maçın akışını değiştirdiğini söyledi. 

Osmanlıspor'un zaman zaman oyun disiplininden kopmasına rağmen futbolcuların kazanma arzusunun çok yüksek olduğunu belirten Tuna, "Özellikle 3-2'den sonra bence daha sakin gidebilirdik. İyi oynuyoruz, iyi mücadele ediyoruz. Bu karşılaşmayı kazansak çok olumlu etkilenecektik. Olumlu bir fikstürümüz var. Bunu değerlendireceğiz." ifadelerini kullandı. 

Sakatlıklardan dolayı mecburi değişikliklerin takımın oyununu olumsuz etkilediğini belirten Tuna, ilk golü kaydeden Demba Ba'nın takıma daha fazla katkı yapacağına inandığını dile getirdi.

Osmanlıspor cephesi 

Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz ise futbol seyri olarak güzel bir müsabakanın ortaya çıktığını belirtti.

Son maçlarda skor anlamında istediklerini alamadıklarını vurgulayan Buz, "Birinci dakikadan son dakikaya kadar çok isteyen bir futbolcu topluluğu vardı. Bir puanı son dakikada aldık." diye konuştu.

Hakemin iyi bir maç yönettiğini belirten Buz, yardımcı hakemlerden birinin ofsayt olmayan bir pozisyonda bayrağı kaldırdığını ileri sürdü. 

Buz, şunları kaydetti: 

"Göztepe'yi de kutluyorum. Verdikleri mücadeleyle doğru yolda olduklarını düşünüyorum. Onlar da kendi hedeflerine inşallah ulaşırlar. Osmanlıspor olarak biz bulunduğumuz durumdan puan puan çıkacağız."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar