İzmir'de feci kaza: Karı koca hayatını kaybetti

İzmir'de feci kaza: Karı koca hayatını kaybetti
İzmir Torbalı'da yaşanan motosiklet kazası görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı. Karı koca yaşanan feci kazada hayatını kaybetti.

İzmir'in Torbalı ilçesinde meydana gelen bir kaza, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Kazada motosikletle kamyonetin çarpışması sonucu yaşananlar görüntülendi..

Olay, saat 15.10 civarında Torbalı ilçesinde gerçekleşti. Sağlık teknisyeni Ahmet Bakırözü yönetimindeki 35 TJK 41 plakalı motosiklet, yan yola bağlandıktan sonra belirlenemeyen bir nedenden dolayı 09 DJ 915 plakalı kamyonetle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Ahmet Bakırözü ve eşi Şule Bakırözü, motosikletten savrularak ağır yaralandı.

Kaza ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak yapılan kontrollerde Şule Bakırözü'nün hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan Ahmet Bakırözü ise ilk müdahalenin ardından Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen Ahmet Bakırözü de hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili detaylar güvenlik kamerası görüntülerine de yansıdı. Görüntülerde, motosikletin yan yoldan ana yola giriş yapması ve ardından sol şeride geçerek karşı yönden gelen kamyonetle çarpışması net bir şekilde görüldü. Kaza sonrası kamyonet sürücüsü polis tarafından gözaltına alınırken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar