İYİ Parti'nin demokrasi çadırında renkli görüntüler

İYİ Parti'nin demokrasi çadırında renkli görüntüler
YSK’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini iptal etmesinden sonra İYİ Parti tarafından 39 ilçede kurulan demokrasi çadırlarını vatandaşlar tarafından renkli sahneler yaşandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin iptal edilerek 23 Haziran’da tekrarlanmasına karar verilmesinin ardından İYİ Parti, İstanbul’un 39 ilçesinde demokrasi çadırlarının kurulmasına ve seçim çalışmalarının bu demokrasi çadırlarında başlamasına karar vermişti.

İYİ Parti tarafından kurulan demokrasi çadırları, vatandaş tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Seçim çalışmalarının yapıldığı çadırlarda aynı zamanda vatandaşları eğlendiren etkinlikler de düzenleniyor.

İYİ Parti İstanbul Teşkilatının resmi Twitter hesabından yapılan bir paylaşımda, demokrasi çadırında çekilmiş bir videoya yer verilerek, "39 ilçede kurduğumuz "demokrasi stantlarımızda" tam bir demokrasi şenliği havasında, güle oynaya, muhabbetle 23 Haziran seçimlerine hazırlanıyoruz. Tüm İstanbullu hemşehrilerimizi demokrasiye sahip çıkmaya, stantlarımıza davet ediyoruz. Her şey çok iyi, #HerŞeyÇokGüzelOlacak” açıklamasında bulunuldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar