İYİ Partili başkan İmamoğlu'na destek için İstanbul'a geliyor!

İYİ Partili başkan İmamoğlu'na destek için İstanbul'a geliyor!
İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet İnkaya, millet ittifakının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu için İstanbul'a ziyarette bulunacağını açıkladı.

Perşembe günü İYİ Parti Afyonkarahisar teşkilatı olarak Ekrem İmamoğlu'na destek için İstanbul'a geleceğini açıklayan İYİ Partili başkan Mehmet İnkaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

17 Haziran 2019 Pazar günü Dinar ilçemiz Yıprak Köyünden teğmen Şafak Evran toprağa düştü. Allah ailesine ve Yüce Türk Milletine sabır versin.  Şehidimizin ruhu şad olsun. Bazı kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, iktidar partisinin görünmez ama güçlü baskısından muhalefet partilerini, etkinlik tören ,açılış kuruluş yıl dönümlerindeki törenlere davet edemiyor. Nedeni, atamayla tayin edilen bürokrat ,amir veya komutanın tayinlerini iktidar partisinin yapmasıdır.
Halbuki bu vatan, siyasi görüşüne, ırkına, cinsine bakılmaksızın Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarınındır. Türkiye Cumhuriyeti Nüfus cüzdanı olan herkesindir. Şunu söylemek istiyorum; Kamu kurum ve kuruluşları idarecileri kendilerini iktidara karşı borçlu hissettiklerinden  muhalefeti görmezden gelebiliyor. Halbuki, Türkiye Türklerindir.

87ee5066-7203-43d3-92ca-04526476b643.jpg

AKP'YE OY VERENLER SORUMLU

Suriyelilerin denetimsiz gezmesine de değinen İYİ Partili başkan İnkaya, "Hem AKP ye oy vereceksin hem de’’ Suriyeliler bu memlekete sokulmayacaktı ‘’diyeceksin. Suriyeliler konusu bu ülkenin başına ileride daha büyük dert olacaktır. İYİ Parti olarak diyoruz ki, Suriyeliler sınırlarımız dışında bir yere yerleştirilmeli" ifadesini kullandı. 

İnkaya, sosyal haklar ile ilgili olarak, "İhtiyaç sahiplerine zorunlu ihtiyaçları temin edilmeli. Yaşlı ve hastalarına ayrıcalıklı sağlık hizmeti de verilmeli. Çocuklarının eğitimleri de kendi dillerinde sınırlarımız dışında kendi öğretmenlerince verilmeli. Şu anda Türk Dilini bilmeyen bu çocuklar Okullarımızda sadece oturmaktalar. Savaşın ve tehlikenin bittiği Suriye şehirlerine dönmeleri sağlanmalı. İYİ Parti olarak diyoruz ki, Suriyeliler misafirse bakalım, değilse yurdumuzdan çıkarılsın. Eğer Suriyelileri Türk Vatandaşlığına alma gibi bir fikriniz varsa ,bu hayalden vazgeçin. İYİ Parti iktidar olduğunda Suriyelileri yurdumuzdan çıkaracaktır. Yeter ,yeter misafirliğinde bir süresi vardır. ’Bir kişinin ekmeği iki kişiyi aç kor’'  Suriyeli mülteci denilen işsiz güçsüz takımını Türkiye sınırları içinde istemiyoruz.
Çok sevenler varsa götürüp evinde baksın" ifadesine açıklamasında yer verdi. 

"İYİ PARTİ'YE İFTİRA KAMPANYASI BAŞLATTILAR"

İnkaya açıklamasının devamında: 

"Yörük sırtından kurban kesmesin. Milletin parsını çarçur edip gerçek ihtiyaçları da unutmasın. Milletin kasası hesapsız harcamalardan ötürü boşaldı.
Yapacağı işlerde bir planı olmayan devlet  Yapması gereken işleri Sonraki yıllarda yapılsın diyerek tarihi belirsiz bir zamana ertelemektedir. Ey AKP ye oy veren kardeşim bu ne demek biliyor musun? Devletin kasası boş bu işi bu sene yapamayacağız demektir. İYİ Parti'ye bir iftira kampanyası başlattılar. Yok efendim şu terörist cemaatle birlikteler, yok efendim  bölücü teröristlerle birlikteler diye, olmayan şeyleri söylüyorlar. Aklıselim ve vicdan sahibi insanlar biliyorlar ki, İYİ Parti'nin hiçbir terör örgütüyle zararlı hiçbir cemaatle, gurupla, dernekle ilgisi yoktur.
Olamazda olmayacaktır da"  ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar