İYİ Parti'de sular durulmuyor! Bir istifa daha geldi

İYİ Parti'de sular durulmuyor! Bir istifa daha geldi
İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cem Koçtürk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada istifa ettiğini duyurdu. Koçtürk, partisine sert eleştirilerde bulundu.

Yerel seçimlere tek başına girme kararı alan ve CHP’nin iş birliği teklifine ret cevabı veren İYİ Parti’de sular durulmak bilmiyor. Art arda istifaların yaşandığı partide, bir istifa daha yaşandı. İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cem Koçtürk de partisinden istifa ettiğini duyurdu.

1641330.webp

"İhtiraslar, ayak oyunları basiretsizlikler bıktırdı" diyen Koçtürk, "Çemberin içinde kendimize yer bulamamayı bırakın, arkamızdan bin tane iş çevrildiğine şahit olduk" açıklamasını yaptı.

Sosyal medyadan istifasını duyuran Koçtürk, "5 yıldır emek verdiğim İyi Parti den istifa ediyorum. İhtiraslar, ayak oyunları basiretsizlikler bıktırdı. Çocuklarıma, Atatürk'ün ışığı ile aydınlanan Türk Vatanı sözüm var ve mücadele etmem lazım. Son gelişmelerle istifamın ilgisi yoktur. Sosyal medya siyasetçilerine duyurulur" ifadelerine yer verdi.

"PARTİDEN HER AYRILAN İÇİN HAİN DAMGASINI YAPIŞTIRANLAR..."

İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cem Koçtürk, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"5 yıl boyunca verilen her görevi eksiksiz fazlasıyla yerine getirdik. Çocuklarımızın Ailemizin rızkını hiç düşünmeden harcadık, Partimiz ve Milletimiz için mücadele ettik.Liyakat'e önem veriliyor, deneyim ve birikimlerimizden faydalanırlar zannedip Partimizi daha iyi temsil edecek görevlere talip olduk, bize güvenin dedik ama görünmez duvarlara çarptık muktedirleri inandıramadık. Kişiliğimiz müsade etmediği için devamlı itaat istenen adam olmayı beceremedik. Çemberin içinde kendimize yer bulamamayı bırakın, arkamızdan bin tane iş çevrildiğine şahit olduk. Partinin değil ama insanların vefasızlığını gördük. Tabiki herkes gibi bir yerlerde olmak istedik ama gördük ki her köşe başı tutulmuş paylaşılmış kendinden olmayana kapatılmış.

Bir süredir yaşanan istifaların nedenlerinin iyi düşünülüp değerlendirme yapılması yerine, Partiden her ayrılan için hain damgasını yapıştıranlar, her gidenin kötü ve menfaat peşinde olduğuna inananlar, aslında asıl meselenin parti içinde çöreklenen ve menfaate dayalı ekipleşen yapıda olduğunu ve Meral Akşener'in tüm fedakarlık ve çabalarını heba eden bu yapı ve düzene alkış tuttuklarını unutmamalıdır."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar