İYİ Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Süleyman Akar'dan Savur'a çıkarma

İYİ Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Süleyman Akar'dan Savur'a çıkarma
İYİ Parti Mardin büyükşehir Belediye Başkan Adayı Süleyman Akar, Mardin'in 10 ilçesini ve mahallelerini dur durak demeden ziyaretlerine devam ediyor.

Akar, gittiğimiz her ilçemizde olduğu gibi Savur ilçemizde de hemşerilerimiz iyi parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Süleyman Akar ve Savur ilce belediye başkan adayı Ahmet Yüksel'e coşkulu bir teveccüh ile karşılama yaptı.

q3.jpg

İYİ Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı çarşı esnaf ziyaretleri kapsamında MHP Savur İlçe Başkanı Sayın Abbas Oğuz ile çarşıda ayaküstü sohbet etti.

q2.jpg

Süleyman Akar, Cumhuriyet Halk partisi Savur ilçe başkanı Sayın Abid Balcı'ya ziyarette bulunarak Savur halkına hizmet için CHP Savur Belediye Başkan Adayı İsmail Oktay 'a başarılar dileğinde bulundu.

CHP İlçe Başkanı ziyaretten oldukça memnun kalarak İYİ Parti heyetine başarılar dileğinde bulundu.

q4.jpg​​​​​​​

AK Parti Savur Belediye Başkanı Adayı Engin Hamidi İYİ Parti heyetine ilçe başkanlığında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Akar, çarşı gezisi sırasında Savur AK Parti Belediye Başkan Adayı Sayın Engin Hamidi'nin SKM ofisine iadei ziyarette bulundu.

q5.jpg​​​​​​​

Savur halkına hizmet yolunda Başkan Adayı Engin Hamidi'ye başarılar dileğinde bulundu. AK Parti Belediye Başkan Adayı Engin Hamidi, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Süleyman Akar ve Savur Belediye Başkan Adayı Ahmet Yüksel'e başarılar dileğinde bulundu.

q6.jpg​​​​​​​

Akar, Savur esnaf ziyaretlerini tamamlayarak Savur İYİ Parti SKM açılışı ardından Savur Pınardere Mahallesi'nde ziyaretlerde bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar