İYİ Parti ile MHP arasında tabela kavgası

İYİ Parti ile MHP arasında tabela kavgası
MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın ile İYİ Parti Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban arasında 'Satılık' ve 'Kiralık' tartışması yaşandı.

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanlığı'nın taşındığı ancak tabelasının sökülmediği binasına asılan 'Satılık' tabelası MHP ve İYİ Parti arasında tartışmaya neden oldu.

Parti binasının camına emlak şirketi tarafından asılan tabela fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın “Gelinen nokta: Sahibinden satılık… Gaziantep'ten bir fotoğraf “notunu düştü.

f-kh4ovxcaalkdz.jpeg

İYİ PARTİ'DEN "KİRALIK MHP" YANITI

Yalçın'ın paylaşımını alıntılayan İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban X hesabı üzerinden dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

f-ksqdsxqaaa6hs.jpeg

Yalçın'ın eski MHP Gaziantep Milletvekili olmasına vurgu yapan Gürban, MHP Bayrağı asılan bir binadaki “Kiralık” ve “Kiralıyoruz. Yüzde 50 indirim” yazılı tabelayı da kullanarak şu ifadeleri kullandı:

“Bir Genel Başkan Yardımcısına, değerli bir siyaset adamına, MHP gibi milliyetçi bir parti üyesine, bir milletvekiline, hatta bir dönem Gaziantep ilinde Türk milliyetçilerinin oyuna talip olmuş ve benim de geçmişte oy verdiğim size bu sözler ve benzetmeler yakışmamış Semih Bey. Bu tür esprileri sosyal medya trolleri yapabilir.

-Ama sizler gibi devlet büyükleri tecrübeli siyasetçiler, arkasında kitleler gelen gönül verenleri olan siyasi partilerle ilgili açıklama yaparken daha özenli daha hoşgörülü davranmalı bana göre.

-Ben de buraya aşağıdaki gibi bir resim atar, geçerdim cevaben. Ama, Gaziantep Milletvekili olmam hesabıyla size açıklama yapmayı daha doğru buldum.

-Bu tür görüntülerin oluşması oradaki görevli arkadaşların unutkanlığı, basiretsizliği yada beceriksizliğidir. Partiyi bağlamaz. Bunları bu şekilde kullanmak ayıptır."

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar