İYİ Parti Bursa teşkilatından birlik beraberlik organizasyonu!

İYİ Parti Bursa teşkilatından birlik beraberlik organizasyonu!
İYİ Parti Bursa teşkilatı düzenlediği basın toplantısında, ‘’Geleceğe dair umutların yeşererek devam ettiği İYİ Parti'de; sevgi, hoşgörü ve dayanışma kültürü yaşatılmaya devam edilecektir.’’ ifadeleri kullanıldı.

İYİ Parti Bursa İl Başkanlığınca düzenlenen organizasyonlar ile Bursa’da İYİler, birlik, beraberlik ve dayanışma örnekleri vermeye devam ediyor.

İYİ’LER BİRARADA Geçen hafta yaşanan üzücü olayın akabinde biraraya gelerek, Tarihi Bursa Büyükşehir Belediye Binası önünde yaptığı basın açıklamasıyla tepkisini dile getiren İl Başkanlığı Yönetimimiz, bu sabah düzenlediği organizasyon ile İYİ'lerle bir kez daha bir araya geldi.

Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Ahmet Kamil EROZAN, Bursa Milletvekili Prof. Dr. İsmail TATLIOĞLU, İl Başkanı Uzm. Dr Yahya BAHADIR, Gençlik Kolları Başkanı Onur ÖZMEN ve Genel İdare Kurulu Üyesi Zafer MİLLİ yaptıkları konuşmalarda,

'Geleceğe dair umutların yeşererek devam ettiği İYİ Parti'de; sevgi, hoşgörü ve dayanışma kültürü yaşatılmaya devam edilecektir.' Dedi."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar