İstanbullular dikkat! Okul tatili uzayabilir... İşte flaş açıklama

İstanbullular dikkat! Okul tatili uzayabilir... İşte flaş açıklama
Ülkenin çoğu kentini etkisi altına kar, okulların açılacağı tarihte de devam edeceğe benziyor. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten İstanbulluları uyararak, okulların açılmasına yakın yoğun kar yağışı nedeniyle tatilin uzayabileceğini belirtti.

Okul tatilinde yağan kar bir çok ilde etkisini hala sürdürüyor.  Metoroloji uzmanı Keem Ökten, İstanbul için yoğun kar uyarısı yaparak okulların tatili uzayabileceğini söyledi.

Şubat ayına girdiğimizde ülkemizin pek çok yerinde etkili oldu. Doğudan batıya il il kar yağışı haberlerini aldık. Okullar tatil olduğunda başlayan kar yağışı haberleri okulların yeni döneme başlayacağı tarihte de devam edeceğe benziyor.

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten İstanbul için uyardı. Okulların tatil olduğu bu dönemde kar yağışı sebebiyle tatilin uzayabileceğini belirtti.
Kerem Ökten sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada:

''''Çok önemli bir husus. İstanbul''a geçen sene 24 Ocak''taki gibi bir kar fırtınası gelebilir. Yine bir vortex kar yağışı. Saatler içerisinde yüksek bir kar birikimi olabilir ve rüzgar hızı bu sefer 100 km''ye kadar çıkabilir. Okul tatili uzayacak gibi görünüyor..''''

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar