İstanbul'da taksiciden müşteriye pes dedirten teklif

İstanbul'da taksiciden müşteriye pes dedirten teklif
Taksi sorunlarının her geçen gün arttığı İstanbul’da trafiğe girmek istemeyen taksicinin sunduğu teklif hayrete düşürdü.

Taksi bulmanın giderek zorlaştığı, göç almaya devam ettiği için nüfusu artan İstanbul’da Beşiktaş'tan Kadıköy'e gitmek isteyen bir genç kadın taksici ile yaşadığı bir olayı videoya kaydederek sosyal medyadan paylaştı.

slppp.jpg

Taksicinin Kadıköy trafiğine girmek istemeyince genç kadına sunduğu alternatif yöntem ise pes dedirtti. Genç kadın, gideceği yeri taksiyi çağırmadan önce net şekilde belirttiğini ifade ederek taksiciyle şunları konuştu:

GENÇ KADIN: Rezervasyon yaptırırken nereye gideceğimi size söyledim

TAKSİCİ: Benim şu an Suadiye’ye girme imkanım yok, Bağdat Caddesi’nin herhangi bir yerine girme imkanım yok. Ne Erenköy, ne Göztepe, ne Suadiye… Bak sana çocuk haritayı attı burada. Gidiş boş gidiş boş… Kadıköy’e geçerim, oradan seni çift katlıya bindiririm. Oradan gidersen gidersin.

GENÇ KIZ: Peki bizim giremediğimiz yere çift katlı nasıl girecek?

TAKSİCİ: Halk otobüsün istikameti ora. O seni boş yoldan giderken bırakacak. İleriden geri dönecek, trafiğe girecek. O diyemez ki ben şuradan gideyim.

GENÇ KIZ: Abi normalde senin de diyememen lazım, yani aracı ona göre çağırdım. Tam konum attım adamlara.

TAKSİCİ: Hayır bana Suadiye denmedi. Sen beni yakınına bırak dersen, E5’den giderim. Oradan da yürürsün.

slslsl.jpg

İstanbul’da taksiciler genellikle fazla ücret isteyip tartıştıkları müşterilerle gündeme geliyor. Son aylarda taksimetre açmayarak ücretlerini kendi kafasına göre belirleyen taksiciler de sosyal medyaya düşüp tepki toplamaya devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar