İstanbul’da seçim yarışı kızışıyor! İmamoğlu ve Kurum’a bir rakip daha çıktı:

İstanbul’da seçim yarışı kızışıyor! İmamoğlu ve Kurum’a bir rakip daha çıktı:
Seçimin en kritik geçeceği şehirlerinden olan İstanbul'da Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum ve CHP adayı Ekrem İmamoğlu’na bir rakip daha çıktı.

31 Mart tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için geri sayım başlarken, seçimlerin kilit şehirlerinden olan İstanbul’da siyaset arenası epey hareketlendi.

Her partinin kendi adayıyla seçime girmeye karar verdiği İstanbul'da, mevcut belediye başkanı Ekrem İmamoğlu'na rakip olarak; AKP ve MHP ortaklığı Murat Kurum'u, İYİ Parti Buğra Kavuncu'yu, Saadet Partisi Birol Aydın'ı, Zafer Partisi Azmi Karamahmutoğlu’nu aday gösterirken, Memleket Partisi için de Mehmet Sevigen ismi öne plana çıktı.

Gözler aday çıkartması beklenen DEM Parti'ye çevrilmişken, Demokrat Parti cephesinden de dikkat çeken İBB adaylığı çıkışı geldi. Gazeteci İsmail Saymaz, Sözcü TV'deki canlı yayında İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt'un İstanbul'dan aday olacağını açıkladı.

thumbs-b-c-d06176b4b7653de38bbd8f6c4b730a9b.jpg

"CHP LİSTESİNDEN MİLLETVEKİLİ SEÇİLMİŞ BİR İSİM"

Cemal Enginyurt ile konuştuğunu belirten Saymaz, Enginyurt’un İstanbul'dan aday olacağını söylediğini belirtti. “Kendisine tavsiye etmediğimi söyledim” diyen Saymaz, şunları aktardı: “Çünkü o da CHP listesinden İstanbul milletvekili seçilmiş bir isim"

DAHA ÖNCE AÇIKLAMIŞTI

Cemal Enginyurt, geçen günlerde yaptığı açıklamada "Ben Demokrat Parti'den İstanbul'da aday olmak ister miyim? İsterim. Ordu'da aday olmak istiyordum ama Ordu'da maalesef Kemal Bey zamanınında konuşmuştuk, görüşmüştük. Ordu'dan aday olacaktım CHP işbirliğiyle ama yeni gelen yönetim bizi uygun görmedi" demişti.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar