İstanbul’da liseler arası müzik ve şiir yarışmasında kazananlar belli oldu

İstanbul’da liseler arası müzik ve şiir yarışmasında kazananlar belli oldu
Başakşehir Belediyesi’nin düzenlediği İstanbul Gençlik Oyunları’nda liseler arası müzik ve şiir yarışmasının finalistleri belli oldu.

Müzik ve şiir kategorilerinde gerçekleştirilen yarışmada dereceye girenler büyük bir ilgiyle karşılandı. Şiir kategorisinde Borsa İstanbul Başakşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Mustafa Ozan Barın birinci olurken, müzik kategorisinde erkeklerde 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi'nden Berk Bülbül, kadınlarda ise Alaeddin Yavaşca Güzel Sanatlar Lisesi'nden Nevin Mehir Gür birinciliği elde etti.

89797.jpg

Ödül törenine Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, yarışmacılar ve aileleri katıldı. Başkan Kartoğlu, gençleri tebrik ederek şu ifadeleri kullandı: "İstanbul Gençlik Oyunları kapsamında düzenlenen muhteşem bir etkinliğin heyecanını hep beraber yaşadık. Bugün, müzik ve şiirin eşsiz dünyasına birlikte yolculuk ettik. Gençlerimiz sadece yarışmadı, üretkenliklerini ve sanatsal becerilerini de sergilediler. Sizler, geleceğimizin umudu, sanatın ve kültürün taşıyıcılarısınız."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar