İstanbul'da kafe çıkışında silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

İstanbul'da kafe çıkışında silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı
Beylikdüzü'nde bir kafeden çıkan kişilere silahlı saldırı düzenlendi. Saldırada bir kişi hayatını kaybetti.

İstanbul Beylikdüzü'nde, Barış Mahallesi Reşat Nuri Güntekin Sokak'ta bulunan bir kafeden çıkan dört kişiye motosikletli saldırganlar tarafından düzenlenen silahlı saldırıda, Şuayip A. hayatını kaybederken, İdil B. yaralandı.

Olay, akşam saat 22.30 sıralarında meydana geldi.

Motosikletli kişi ya da kişiler, kafeden çıkarak araçlarına binen dört kişiye karşı silahlarını kullanarak saldırıda bulundu. Hızla gerçekleşen saldırının ardından saldırganlar, olay yerinden kaçarak izlerini kaybettirdi. Saldırı sonucu yaralanan İdil B. ile ağır yaralanan Şuayip A., olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri, olay yerine ulaşarak geniş güvenlik önlemleri aldı ve incelemelerde bulundu. Şuayip A.'nın hayatını kaybettiği belirlenirken, İdil B.'nin tedavisi ise devam ediyor. Polis, saldırıya karışan şüphelileri yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

istanbul-beylikduzunde-kafe-cikisinda-24395-1.jpg

Olayın detaylarına ilişkin polis ekipleri, güvenlik kameraları ve şahit ifadeleri üzerinden kapsamlı bir inceleme yapmaktadır. Kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla detaylı bir açıklama yapılması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar