İşsizim, çocuklarım aç, elektrik ve suyum kesik dedi: Yine seçimde AKP'ye oy vereceğim diyen vatandaş izleyenlere pes dedirtti

İşsizim, çocuklarım aç, elektrik ve suyum kesik dedi: Yine seçimde AKP'ye oy vereceğim diyen vatandaş izleyenlere pes dedirtti
Sokak röportajında konuşan bir vatandaş, borcunu ödeyemediği için elektriğinin kesildiğini söyledi. Duruma isyan eden AKP'li seçmenin konuşması sosyal medyada gündem oldu.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

Türkiye’nin dört bir yanında yapılan sokak röportajları gündemin nabzını tutmaya devam ediyor. İlginç diyaloglarının ortaya çıktığı sokak röportajlarından bir tanesi de İstanbul’da çekildi.

Kendisine “AKP’ye oy verdiniz mi” diye soran muhabire cevap veren bir vatandaşın söyledikleri sosyal medyada gündem oldu.

AKP’ye her zaman oy verdiğini dile getiren vatandaş, “4 gündür suyum ve elektriğim kesik. Çoluğum çocuğum susuz. Ben de işsizim. Faturayı yatıracak param yok, ödeyemiyorum.” ifadelerini kullandı.

Gece gündüz ağladığını belirten vatandaş, “Cumhurbaşkanı biraz ucuzluk yapsın, millet geçinsin." dedi.

"Yarın seçim olsa oyunuzu yine AKP’ye oy vermeyi düşünür müsünüz?" sorusuna ise, vatandaş, “Yine olsa yine veririm. Çünkü karşısında kimse yok..." şeklinde cevap verdi.

Vatandaşın söylediklerine sosyal medyadan oldukça tepki yağdı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar