İSPARK'ta yangın çıktı: Vatandaş böyle isyan etti

İSPARK'ta yangın çıktı: Vatandaş böyle isyan etti
Bayrampaşa’da İSPARK'ta park halinde bulunan servis aracı ve otomobil alev alev yandı. Araçlar kullanılmaz hale gelirken, yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Aracı zarar gören bir vatandaşsa İSPARK yönetimine tepki gösterdi.

Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi Şehir parkı caddesinde bulunan İSPARK otoparkında saat 18:45 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle servis aracında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler bitişiğindeki 34 GML 765 plakalı otomobile de sirayet etti.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de yangını söndürdü. Araçlar kullanılmaz hale gelirken, polis olayla ilgili çalışma başlattı.

“Hem İSPARK ücreti istiyorlar hem de zararı karşılamıyorlar”

Atıl halde olan servis aracının sahibi Necati Basat“ Ben bu aracı buraya yürür vaziyette getirdim. Çalışır vaziyette getirdikten iki ay sonra bu araçta elektrik panoları, torpidoda bazı aksamlar yürümez hale getirdiler. Bu İSPARK’ta olan bir olay. Buradaki yetkili olan görevliler tazmin edeceklerini söylediler. Tazminde etmediler. Hem İSPARK ücreti istiyorlar hem de zararı karşılamıyorlar” dedi.

“Boşu boşuna bir ücret ödüyoruz herhalde burada”

Kundaklama iddiaları hakkında konuşan araç sahibi Basat ”Rahat rahat girip çıkabiliyor ama biz buraya güvenli olsun diye bırakıyoruz. Rahat rahat girip çıkmalarının sebebini ben anlamadım orada güvenlik gözüküyor. Güvenlikte yok belli başlı bu araçları burada kundaklamışlar. Kundaklayan kişide yok şu an burada , kamera sistemi çalışıyor mu çalışmıyor mu bilmiyorum. Boşu boşuna bir ücret ödüyoruz herhalde burada benim anladığım kadarıyla, burada bir mağduriyet söz konusu” diye söyledi.

Sözlerine devam eden araç sahibi “ Bu olayın sorumlusu İSPARK yönetimi sonuçta burada bir ihmalkarlık var. Burada bu aracın ve diğer aracın yanması da İSPARK yönetiminin suçu ben İSPARK yönetimine bu araca daha önce maddi yönden zarar vermişlerdi. İSPARK yönetimiyle sözlü konuşmalar yaptım. Sözlü konuşmalardan bir netice çıkmadığı için bu olayın sonucu böyle oldu. İSPARK otoparkında böyle bir şey olması çok saçma bir olay yaklaşık iki üç kişi kundaklamış bu aracı” diye söyledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar