İslam Memiş'ten 2023 için yatırım tavsiyeleri! Sonradan pişman olmayın

İslam Memiş'ten 2023 için yatırım tavsiyeleri! Sonradan pişman olmayın

Finans uzmanı ve analisti İslam Memiş, katıldığı bir TV programında piyasaları analiz ederek öngürülerini paylaştı. Yatırımcılara tavsiyeler vermeyi ihmal etmeyen ünlü analist çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

İSLAM MEMİŞ’TEN 2023 İÇİN YATIRIM TAVSİYELERİ! SONRADAN PİŞMAN OLMAYIN!

2023 yılı için yatırımcıları yakından ilgilendiren çarpıcı açıklamalar finans uzmanı İslam Memiş’ten geldi. 2023 için “gümüş yılı” diyen İslam Memiş verdiği örneklerle yatırımcılara altın değerinde tavsiyelerde bulundu. 

İslam Memiş uyardı: Rakamları gördükten sonra pişman olmayın!

Katıldığı TV programında piyasalara dair öngürülerde bulunan İslam Memiş; “Bizler orta vadede altında 2000 dolar üzerinde ataklar bekliyoruz. Gram altın söz konusu olunca 1200-1800 gibi rakamları konuşurken, bir süre sonra 1450 gibi rakamlardan bahsediyor, olabiliriz muhtemelen. Ancak bizler yatırımcıları her fırsatta uyarmaya devam ediyoruz. Risklerinizi bilerek, mutlak bir dağılım yapın. 2023 yılı, geçtiğimiz yıla kıyasla daha belirsizliğin ön planda olduğu bir yıl olacak. Bu nedenle risk dağılımında bulunmak çok daha önemli.” İfadelerini kullandı. 

İslam Memiş açıklamasını destekleyecek bir örneği ise; “Mesela 100 lira paranız var. Tamamıyla altına yatırım yapmayın. Gümüşün getirilerinden de faydalanın. 2022 senesinde altına yatırım yapanlar %43 kazanırken, gümüşe yatırım yapanlar ise %45 kazandı. Ki benim fikrim gümüş bu yıl, altından çok daha fazla kazandıracak. Birkaç ayı geçtiğimizde 1200-1300 TL gibi rakamları gördükten sonra gram altında daha fazla pişmanlık yaşayabilirsiniz. Şuan da gümüş var, yatırım için değerlendirin.” Sözleri ile anlattı.

İslam Memiş: Bu yıl gümüş yılı olacak!

Yatırımcılara verdiği tavsiyelerle ve yaptığı analizlerle adından söz ettiren finans uzmanı İslam Memiş “2023 yılı, gümüş yılı olacak” diyerek yatırımcılara uyarılarda bulundu. 

2023 yılının neden gümüş yılı olacağının yanıtını ise; “Altın söz konusu olunca hikaye belli. Yatırıım aracı ama gümüşün hikayesi çok başka. Fiziki olarak pek çok alanda gümüşe ihtiyaç var. Sağlık, bilişim gibi hayatımızın oldukça içinde sektörlerin ihtiyacı gümüş.  Bankalarda tıpkı altın gibi gümüş hesabı da açabilirsiniz. Ya da direk Kapalıçarşı’dan alım satım yapmak da mümkün. Gümüşle ilgili çalışmalarımı Hazine ve Maliye Bakanımıza da ilettim. Bundan sonraki süreçte, sisteme dahil edildikten sonra daha da ön plana çıkacağına inanıyorum. Gram gümüş 16 seviyesini kırdıktan sonra yukarıya doğru ivme alacaktır.” İfadeleri ile açıkladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar