İslam Memiş altın sahiplerini son kez uyardı! Hemen hazırlığa başlayın

İslam Memiş altın sahiplerini son kez uyardı! Hemen hazırlığa başlayın
Altın ve para piyasalarının uzman ismi İslam Memiş, son haftanın en çok yükselen yatırım aracı altın için "Hazırlığa başlayın" uyarısını yaptı. Yükselişlerin hızla devam edeceğini belirten Memiş, mevcut altın fiyatları için "ucuz değil bedava" yorumunda bulundu.

Geçtiğimiz yıl yatırımcısının beklentisini karşılayamayan altın, 2023''e ise adeta roket gibi girdi. Ocak ayının ilk haftalarında rekordan rekora koşan gram altın, şubat ayında bütün kazandırdıklarını sıfırlayarak yeniden hayal kırıklığına neden oldu.

Düşüşler sırasında altın için 15 Şubat tarihini vurgulayan Memiş, altında yaşanan yükseliş trendinin bu tarihten sonraki birkaç hafta içerisinde başlayacağına dikkat çekmişti. 

SÖYLEDİKLERİ DOĞRU ÇIKTI

Memiş''in iddia ettiği gibi altın, şubat''ın son günlerinde yeniden silkelenirken, mart ayı ile birlikte zirveye göz kırpmaya devam etti. Ons altın haftayı 1856 dolar seviyesinden kapatırken, altın konusunda uzman olan Memiş, mevcut fiyatların hala alım fırsatı olduğunu belirtti. 

Söylediklerinin yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen Memiş, gram altın için "ucuz değil bedava"  yorumunda bulundu.

"1 GRAM BİLE ALTININIZ VARSA HAZIRLIĞA BAŞLAYIN"

Elinde tuttuğu altın miktarı az ya da çok fark etmeksizin bütün yatırımcılara seslenen Memiş, hem ons altında bir yükseliş beklediğini hem de Türkiye''de bir süredir yatay seyir halinde olan dolar kurunun yukarı yönlü hareket edebileceğini belirterek, altın yatırımcısının bu iki yükselişten de gelir sağlayacağını açıkladı. Mart ayının başlaması ile birlikte altına yatırım yapmak için en uygun tarihlerin geldiğini belirten Memiş, yatırımcıya "Hazırlığa başlayın, 2023 altının yılı olacak" uyarısında bulundu.

"ALTINA ODAKLANIP GÜMÜŞÜ UNUTMAYIN"

Market hacmi olarak altınla rekabet edemese de, yatırımcıya kazandıracağı para açısından 2023''te altını bile sollaması beklenen Gümüş, İslam Memiş için şu an en ideal yatırım aracı konumunda. Son 2 yılda 6 kat değerlenen gümüş için Memiş, "Altından fazla kazandıracak" ifadelerini kullandı. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar