Işın Karaca daha fazla dayanamadı! Tokat gibi Hadise cevabı!

Işın Karaca daha fazla dayanamadı! Tokat gibi Hadise cevabı!
Kıbrıs’ta giydiği sahne kostümü topa tutulan Hadise’ye bir destek de Işın Karaca ve oryantal Didem Kınalı’dan geldi.

Hadise’nin Kıbrıs konserinde sahne alırken giydiği kostüm sosyal medyada gündem olurken Işın Karaca ve oryantal Didem Kınalı Hadise’yi sert şekilde eleştiren Sevda Türküsev’e tepki gösterdi.

Hadise, sahne performanslarıyla hayranlarını etkilemeye devam ederken son konserinde yaşadığı bir olay magazin dünyasında çok konuşuldu.

ttrt.jpg

Sahnedeki danslarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı, kendisini alt açıdan çekmeye çalışan bir kameramana tepki gösterdi. Ancak bu tepkiye Sevda Türküsev'den sert sözler geldi. Türküsev'in sözlerine sessiz kalmayan Işın Karaca ve oryantal Didem Kınalı ise Türküsev'e karşı açık bir şekilde tavır aldı.

v.jpg

Türküsev Hadise için “Ya bizim aklımızla dalga geçiyor ya da söylediklerine kendisi inanıyorsa kendi aklıyla dalga geçiyor. Neyin frikiği, her şey ortada” ifadelerini kullanarak genç şarkıcıyı hedef gösterdi.

"Sana da malzeme lazımdı Sevda!! Hayırdır.. popülerlik mi azaldı!!"

“HAYIRDIR POPÜLERLİK Mİ AZALDI?”

Türkiyesev’in bu sözlerine sessiz kalmayan şarkısı Işın Karaca “Sana da malzeme lazımdı Sevda!! Hayırdır.. popülerlik mi azaldı” diyerek cevap verdi.

Oryantal Didem Kınalı da Türküsev'in açıklamaları karşısında "Burası Türkiye Cumhuriyeti İran'a git sen canım" diyerek eleştirdi.

Oryantal Didem Kınalı ise Türküsev'in açıklamaları karşısında "Burası Türkiye Cumhuriyeti İran'a git sen canım" diyerek çıkıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar