İş insanı suikast girişimini ‘boyun’ çetesine uzandı!

İş insanı suikast girişimini ‘boyun’ çetesine uzandı!
Birçok silahlı çatışmada ve cinayette adı geçen "Barış Boyun suç örgütü"ne düzenlenen operasyonda, gözaltına alınanlar arasında 8 ay önce iş insanı Cihan Ekşioğlu’na suikast düzenlemeye çalıştığı iddia edildi.

Kırmızı bültenle aranırken İtalya’da yakalanan Barış Boyun''un İstanbul’da yönettiği ve çökertilen suç çetesinin gerçekleştirdiği eylemler bir bir ortaya çıkmaya başladı. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun özel haberine göre. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ‘Barış Boyun suç örgütü’ne yönelik yaptığı soruşturmayı derinleştirdi.

Suç örgütünün karıştığı tüm suçları ortaya çıkartarak dosya hazırlayan polisin düzenlediği operasyonda dikkat çeken bir şüpheli de bulunuyor. Suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyon kapsamında 8 ay önce iş insanı Cihan Ekşioğlu’na Beykoz’da suikast düzenleneceği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli de gözaltına alındı. İş insanı suikast girişimi iddiasıyla 8 ay önce gözaltına alınan şüpheli, serbest bırakılmıştı. İki ay sonra bir başka şüpheliye düzenlenen operasyonda yine yakalanan şüphelinin ikinci kez serbest kaldığı ortaya çıktı.

“Kasten öldürme”, “Kasten Öldürmeye Teşebbüs” “Silahlı Kasten Yaralama”, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti”, “Silah Ticareti”, “Mala Zarar Verme” “Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması”, “Tehdit” konularından 103 suç eylemini gerçekleştirdiği belirlenen çetenin soruşturmasına iş insanı Cihan Ekşioğlu’nun olayı da girdi.

Olayla ilgili çok yönlü çalışmalar devam ediliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar