Instagram'ın yeni özelliği Friend Map nedir? Friend Map nasıl kullanılır?

Instagram'ın yeni özelliği Friend Map nedir? Friend Map nasıl kullanılır?
Dünyanın en popüler sosyal medya uygulaması Instagram yeni bir özellik ekledi. Friend Map adlı özellik kullanıcılar tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Peki Instagram'ın yeni özelliği Friend Map nedir? Friend Map nasıl kullanılır?

Instagram'ın yeni özelliği Friend Map nedir?

META'nın sahip olduğu sosyal medya platformu Instagram yeni bir özelliği kullanıma açtı. Henüz Türkiye'de yayınlanmayan özellik şimdiden kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Friend Map adlı özelliği kullanıcılar nasıl kullanacağını merak etmeye başladı. Peki Instagram'ın yeni özelliği Friend Map nedir? Friend Map nasıl kullanılır?

FRİEND MAP NEDİR?

Friend Map, Instagram'da arkadaşlarınızın yer bildirimlerini harita üzerinde gösteren bir özelliktir. Bu sayede, arkadaşlarınızın nerede olduğunu kolayca görebilir ve onlarla buluşmayı planlayabilirsiniz. Özellikle tatil yaparken veya seyahat ederken, çevrenizdeki arkadaşlarınızın konumunu öğrenerek onlarla iletişimde kalabilirsiniz. Instagram'ın henüz sınırlı sayıda kullanıcıya açtığı bu özelliğin benzeri bir diğer sosyal medya platformu olan Snpachat'te bulunuyor.

FRİEND MAP NASIL KULLANILIR?

Friend Map özelliği henüz tüm kullanıcılara açılmadığı için sadece belirli test bölgelerinde kullanılıyor. Bu yüzden özellik Türkiye'ye gelene kadar kullanmanızın imkanı bulunmuyor. Beta (test) aşamasında bulunan özellik şimdilik bildirimler bölümünde yer alıyor. Ancak Instagram özelliği bütün kullanıcılarına sunduğu zaman farklı bir yere taşıyabilir. Ayrıca isteyen kullanıcılar büyük ihtimalle bu özelliği gizlilik ayarlarından istedikleri zaman devre dışı bırakarak konumunu gizleyebilecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar