İmamoğlu’ndan Murat Kurum’a dikkat çeken davet yer ve saat vererek seslendi

İmamoğlu’ndan Murat Kurum’a dikkat çeken davet yer ve saat vererek seslendi
Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Adayı Ekrem İmamoğlu, Cumhur İttifakı’nın İBB Adayı Murat Kurum’u davet ederek yer ve tarih verdi.

Ekrem İmamoğlu, CHP Zeytinburnu İlçe Belediye Başkanı adayı Onur Soytürk ile birlikte Adalet Meydanı’nda vatandaş ile buluştu.

0de6c4cf-8956-4bc1-a98d-4dde1553cfcf-w-001.jpeg

“YANIMA GEL, EL ELE BİRLİKTE UĞURLAYALIM”

İmamoğlu, Murat Kurum'un 31 Mart seçimleri için kullandığı "Gazze'deki mazlumlar sevinecek" sözlerini karşılık Kurum’a şu sözlerle seslendi:

Buradan sayın adaya yeni bir davette bulunuyorum. 5 Mart Salı günü yani 3 gün sonra sabah 11.30’da seni Sultangazi'deki tesislerimize, lojistik sahaya davet ediyorum. Gel, orada beraber İstanbulluların yardımlarını hep beraber Gazze'ye yolluyoruz. Çekinme, gel bekliyorum. Yanıma gel, el ele yardımları İstanbul halkı adına, birlikte Gazze'ye uğurlayalım.

5a6292d1-71de-490b-9f7c-d6cdf49c26a6-w.jpeg

“GAZZE YARDIMI İÇİN KARAR ÇIKARTTIK”

Her savaşta mazlum insanların yanında olmayı İstanbul halkı adına esirgemediklerini belirten İmamoğlu “Bu memleketin ve bu şehrin yönetimi olarak her zaman yanlarında olduk olmaya devam ediyoruz. Bakın Rusya-Ukrayna savaşı. Bu süreç içerisinde, belediyemiz olarak, özellikle Odessa kentine ve de göç etmiş Ukraynalı insanların farklı ülkelerde, şehirlerde çocuklarına, özellikle kadınlara dönük yardımları, sizler adına yolladık. Helali hoş olsun kardeşim. İsrail'in insanlık dışı Gazze saldırısı başlayınca, yönetici ekibimizle hemen o gün oturduk, İBB Meclisi'ne önergemizi verdik. Gazze yardımı için, karar çıkarttık. Bölgeye yardım ulaştırılması belli şartlarda oluyor. Bu süreci ülkemiz adına da bir tek AFAD planlıyor. AFAD'la beraber bu süreci bekledik. Sonuçta izin çıktı. Hazırlıklarımızı bitirdik. 2 gün sonra, milletimiz adına yardımlarınız, Gazze'ye gidiyor” dedi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar