İmamoğlu: "Doğacak güneşin müjdesini verin"

İmamoğlu: "Doğacak güneşin müjdesini verin"
Millet İttifakı'nın İBB Adayı Ekrem İmamoğlu, Sultanbeyli'de vatandaşlarla buluştu. Yarınki seçimin demokrasi şöleni şeklinde geçeceğini söyleyen İmamoğlu, "Pazartesi günü doğacak güneşin müjdesini verin" dedi.

Yarın gerçekleşecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesi saha çalışmalarını sürdüren Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu, AKP'nin güçlü olduğu Sultanbeyli'de vatandaşın karşına çıktı.

Son günlerde siyasette yükselen tansiyona karşın seçim gününün demokrasi bayramı şeklinde geçmesini istediğini belirten İmamoğlu, "Hiçbir münakaşaya gitmeyin, hiç kimseyle tartışmayın, oyunuzu kullanın. Ailecek demokrasi bayramına gidiyormuş gibi oy kullanın." dedi.

"PAZARTESİ GÜNÜ BU ŞEHRE GÜNEŞ DOĞACAK"

Sultanbeyli'de konuşan İmamoğlu, "Pazartesi günü bu şehre doğacak güneşin müjdesini verin. Hiçbir kışkırtmaya, kötü tavırla asla muhatap olmayın." dedi.

"Bugün komşu şehirden bir misafirim var. Onu da yanıma almak istiyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız da burada, Kadir Al bayrak. Biz bütün belediye başkanı arkadaşlarımızla omuz omuza Türkiye'nin her şehrinde güzel işler yapmak için ant içtik. Hepimize yaratanın bu güzel millete ve memlekete güzel hizmetler yapmamızı vesile kılsın. Güzel insanlar, yarın sandıklarda görev alacağız değil mi? Hep birlikte oylara sahip çıkacağız değil mi? Son anlarındayız, inşallah bundan sonra sokaklar ve caddelerde hizmet için buluşacağız. Evlerinize kahve içmeye geleceğim. 5 yıl boyunca İstanbul'u adım adım gezeceğim. Her şey çok güzel oldu. Demokrasi için başaracağız. Özgürlük için başaracağız. Hepinizi çok seviyorum."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar