İktidara yakın kanala tepki!

İktidara yakın kanala tepki!
CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu İstanbul'da projelerini anlattığı konuşmasında yandaş A Haber'e tepki gösterdi. 

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Trabzon’da dedesinin mezarında gece vakti gizlice çekim yapıldığını öne sürerek hükümete yakınlığıyla bilinen medyayı eleştirdi. 

Dört gün önce yaptığı konuşmada söz konusu medya organlarının, İstiklal Savaşı gazisi olan dedesinin ‘asker kaçağı’ olduğunu ileri sürdüğünü belirten İmamoğlu, “Bunlara Allah akıl versin. Tüm Türkiye bağırsa yetmez. Bunlara akıl versen de yetmez. Bunları yapan, sözüm ona mevcut hükümete en yakın grubu ve bunlarla iş birliği yapan sözüm ona gazeteciyi, onun haber yapma anlayışını kınıyorum. Mezar hırsızlığı yapan bu insanlara, kul hırsızlığı yapan bu insanlara en başta gereken cevabı AK Partili hemşehrilerim verecektir. Ben onların vicdanına güveniyorum” demişti.

İmamoğlu bugün yaptığı konuşmada yandaş A Haber'e tepki gösterdi.

İmamoğlu, "Bir kanal gitti ya benim dedemin mezarlığına akşam namazından sonra çekim yapmaya onun güzel bir lafı vardı bize emanettir Gazi dedemin. Herhalde dedemle röportaj yapmaya gittiler. Alfabenin ilk harfiyle başlayan kanalın bilmiyorum manevi maharetleri de olabilir. Bazen başka şeyler de pazarlıyorlar. Öbür dünya ile ilgili kelimeler de kullanıyor. Onun sözü bize vasiyettir 'makamınız büyüdükçe kafanız bükülsün'. Onun için ben size tevazumla ve ahlakıyla bu işi bir görev kabul ederek bu yola çıkmış bir kardeşinizim." ifadelerini kullanarak A Haber'e göndermede bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar