İkinci ara tatil ne zaman? Okullarda ara tatil kalkacak mı? Ramazan Bayramı ve ara tatil birleştirilecek mi?

İkinci ara tatil ne zaman? Okullarda ara tatil kalkacak mı? Ramazan Bayramı ve ara tatil birleştirilecek mi?
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan takvim neticesinde ikinci ara tatilin ne zaman yapılacağı belli oldu. Birçok öğrenci internette 'İkinci ara tatil ne zaman?' sorusunun cevabını arıyor. Peki ikinci ara tatil ne zaman? Okullarda ara tatil kalkacak mı? Ramazan Bayramı ve ara tatil birleştirilecek mi?

İkinci ara tatil ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan 2023-2024 eğitim öğretim takvimi kapsamında ikinci ara tatilin ne zaman yapılacağı belli oldu. Peki ikinci ara tatil ne zaman? Okullarda ara tatil kalkacak mı? Ramazan Bayramı ve ara tatil birleştirilecek mi?

İKİNCİ ARA TATİL NE ZAMAN?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın belirlediği takvime göre, okullarda ikinci ara tatil 8-12 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek.

RAMAZAN BAYRAMI VE ARA TATİL BİRLEŞTİRİLECEK Mİ?

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan takvime göre Ramazan Bayramı'nın birinci günü 21 Nisan Cuma günü olacak. Bu durumdan dolayı öğrencilerin ara tatil tarihlerinin değiştirilip Ramazan Bayramı ile birlikte toplam bir hafta tatil yapılması gündeme geldi. Ancak Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından açıklanan bilgilere göre ara tatiller iptal edilmeyecek. Tekin konuşmasının devamında ise bölgelerin iklim koşullarına göre ara tatillerin tarihlerinin değişebileceğini böylelikle eğitim öğretim sürecinin daha verimli hale getirebileceklerini de ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar