Hemşire eşini vahşice öldürmüştü! Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası aldı

Hemşire eşini vahşice öldürmüştü! Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası aldı
Denizli'de tartıştığı hemşire eşi Hülya Er Tortop'un başına şişe ile vurup, vücudunun 11 yerinden bıçaklayarak öldüren Murat Tortop, yargılandığı mahkemede son savunmasında “Pişmanım." dedi. Mahkeme heyeti haksız tahrik indirimi uygulamadı.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, yaşanan korkunç bir olayın ardından Murat Tortop adlı şahıs, yargılandığı mahkemede son savunmasında pişmanlık ifadeleri kullandı.

Olay, 19 Aralık 2022’de sabaha karşı Bahçelievler Mahallesi'nde gerçekleşti. Denizli Devlet Hastanesi'nde hemşire olarak çalışan Hülya Tortop ile eşi Murat Tortop arasında çıkan tartışma, trajik bir sona yol açtı.

11 YERİNDEN BIÇAKLADI

İddialara göre, kıskançlık nedeniyle başlayan tartışma hızla büyüdü ve Murat Tortop, eşi Hülya Tortop'u önce soda şişesiyle vurdu, ardından da vücudunun 11 yerinden bıçakladı. Olayın ardından Tortop, kendini ihbar ederek polise teslim oldu. Ancak, sağlık ekipleri olay yerine geldiğinde Hülya Tortop'un hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis tarafından gözaltına alınan Murat Tortop'un, olay öncesinde eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle daha önce 2 kez uzaklaştırma kararı aldığı ve bu kararın süresinin dolmasıyla evine döndüğü tespit edildi. Adliyeye sevk edilen Tortop, tutuklandı ve hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı.

Mahkeme sürecinde son savunmasını yapan Murat Tortop, yaşananların ardından büyük bir pişmanlık duyduğunu belirtti. Ancak mahkeme heyeti, Tortop'a haksız tahrik ve takdir indirimi uygulamadan 'eşi kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar