Havalanan uçakta tuvalet krizi! Tüm dışkılar etrafa yayıldı

Havalanan uçakta tuvalet krizi! Tüm dışkılar etrafa yayıldı
ABD merkezli havayolu şirketi United Airlines'ın Frankfurt'tan San Francisco'ya sefer yapan bir Boeing uçağında tuvalet sorunu yaşandı. Havalanan uçağın tuvaleti arıza yapması sonucu, tuvalet kabininden dışkı sızdı.

ABD merkezli havayolu şirketi United Airlines'ın Frankfurt'tan San Francisco'ya sefer yapan bir Boeing uçağında tuvalet arızası nedeniyle tuvalet kabininden dışkı sızdı.

Cuma akşamı kalkıştan hemen sonra Boeing 777 uçağının tuvaletinde arıza meydana gelerek taşma yaşandı. Bu durum, kabinin "dışkı kokusu" ile dolmasına ve tuvalet tankından sızan dışkının kabin içine yayılmasına neden oldu.

shutterstock-531458731.webp

Sorunun çözülememesi üzerine uçak, rotasına devam etmek yerine kalkış yaptığı Almanya'ya geri döndü. Uçağın henüz 7 yıl olduğu belirtilirken, yolcular geceyi havayolu şirketinin ayarladığı otelde geçirdikten sonra ertesi gün ABD'ye başka bir uçakla seyahat ettiler.

KRİZLER BİTMİYOR...

Olay, son dönemde Boeing uçaklarında meydana gelen krizlerin bir yenisi olarak kaydedildi. Örneğin, Alaska Havayolları'na ait bir Boeing uçağının kapısı, ocak ayında havadayken kopmuştu. Bu olay, Boeing'in üretim süreçleriyle ilgili endişeleri yeniden gündeme getirmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar