Hande Erçel fit vücuduyla dikkat çekti!

Hande Erçel fit vücuduyla dikkat çekti!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını listesine 53. sıradan giren güzel oyuncu Hande Erçel, spor yaparken çekilmiş bir videosunu kişisel sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü isimin fit vücudu dikkatlerden kaçmadı.

Uzun bir süredir Hakan Sabancı’yla aşk yaşan Hande Erçel, bu kez de fit görüntüsüyle gündeme geldi. Uzun zamandır sevgili olan hatta evlenecekleri dahi konuşulan Hakan Sabancı ile Hande Erçel son olarak Japonya'ya tatile gitmişlerdi. Çift hakkında bir süredir ayrılık dedikoduları dolaşıyordu.

aaaz-ntp0-cover.webp

Hakan Sabancı'nın Erçel ile birlikte olan fotoğraflarını sildiği, ayrıldıkları iddia edilmişti. İki isimden bu iddiaları yalanlayan bir paylaşım geldi.

İşte o paylaşım

gymwrirx1kgqgcbd2wfv7w.webp

FİT GÖRÜNTÜSÜYLE DİKKAT ÇEKTİ

Aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Hande Erçel, bu kez de fit vücudu ile gündeme geldi. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından spor salonunda spor yaptığı anları “Belalım” notu ile paylaştı. Spor hocası Erol Mutlusoy’un mentörlüğünde spor yapan Hande Erçel’in fit görüntüsü dikkat çekti.

ik.jpg

HANDE ERÇEL KİMDİR

24 Kasım 1993 tarihinde Balıkesir'de dünyaya gelen, Hande Erçel Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü mezunu. 2012'de Azerbaycan'da düzenlenen bir güzellik yarışmasına katıldı ve ikinci oldu.

Güzel oyuncu Hande Erçel, 2015-2016 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan "Güneşin Kızları" adlı dizide "Selin Yılmaz Mertoğlu" karakterine hayat verdi. Daha sonra 2016-2017 yılları arasında Show TV'de yayınlanan "Aşk Laftan Anlamaz" dizisinde "Hayat Uzun" karakterini canlandırdı. Bu performansıyla En İyi Kadın Komedi Oyuncusu Altın Kelebek Ödülü'nü kazandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar