Hande Erçel Bollywood’da en büyük hayalini açıkladı! Bakın hayali neymiş

Hande Erçel Bollywood’da en büyük hayalini açıkladı! Bakın hayali neymiş
Ünlü oyuncu Hande Erçel, Hindistan'ın en büyük medya ve eğlence konferansı olan "FICCI Frames"in kapanış töreninde konuşmacı olarak yer aldı. Öte yandan Erçel Bollywood'da en büyük hayalini açıkladı. Bakın ünlü oyuncunun en büyük hayali neymiş.

Bollywood'da yer almak isteğiyle ilgili konuşma yapacağı öğrenilen Erçel, Mumbai'de gerçekleşen bu etkinlikte Hindistan'ın ünlü oyuncusu Ayushmann Khurrana ile birlikte panelde konuşmacı olarak yer aldı.

Hande Erçel'in son dönemlerde aşk hayatıyla gündeme gelmesinin yanı sıra, Arzu Sabancı'nın müstakbel gelini olacağı iddiaları da medyada geniş yer bulmuştu. Arzu Sabancı'nın Erçel'i gelin olarak görmek istemediği şeklindeki iddiaların ardından özel hayatıyla ilgili spekülasyonlar devam ediyor.

hande-ercel-bollywooda-yelken-acti-en-buyuk-hayali-iw7t.webp

HİNDİSTAN’DA OYUNCULUK BECERİLERİ ÜZERİNE DERS VERECEK

Öte yandan, Hande Erçel'in Hindistan'a gelerek oyunculuk becerileri üzerine eğitim vereceği de öğrenildi. Mumbai'de düzenlenen "FICCI Frames" konferansında büyük ilgi gören Erçel, Hindistan basınına da röportajlar vererek Bollywood'da kariyer yapma isteğini dile getirdi.

ssssss-agd4.webp

EN BÜYÜK HAYALİNİ AÇIKLADI

Hande Erçel'in Bollywood'da yer almak istediğini belirtmesiyle birlikte, Hint sinemasının ünlü isimleri Hrithik Roshan, Deepika Padukone ve Dev Patel ile aynı projede yer almayı hayal ettiğini ifade etti.

u8u-001.jpg

u7u.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar