"Halk plajını Millet Bahçesi yapacağız diye halka kapattı"

"Halk plajını Millet Bahçesi yapacağız diye halka kapattı"
CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Mersin Belediyesi'nin halk plajı yapmak için başlattığı çalışmanın Valilik engeline takıldığını belirtti. Antmen, "Halk plajını Millet Bahçesi yapacağız diye halka kapattı" diyerek Valilik'e tepki gösterdi.

CHP'li Mersin Belediyesi'nin kentte başlattığı halk plajı projesi Valilik tarafından engellenirken; projenin Millet Bahçeli yapımı nedeniyle iptal edildiği öne sürüldü. Konuyu gündeme getiren CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, "Mersin Valisi halk plajını millet bahçesi yapacağız diye halka kapattı” dedi.

HALK PLAJINA MİLLET BAHÇESİ ENGELİ

CHP’li Vekil karara tepki göstererek “Daha önce Mersin’de tarihi Tevfik Sırrı Gür Stadı ve yanındaki Seyfi Alanya Spor Salonu Millet Bahçesi yapılacak diye yıkıldı. Stadı ve spor salonunu yıktılar ama hala ortada bir şey yok. Tek bir çivi çakılmadı. Bakın Yaz ayı geldi. Ve belediyemiz 30 Ağustos’ta açılmak üzere halkımızın tamamının faydalanması için bir halk plajı yapıyor ama valilik buna engel oluyor. Yani Mersin Valisi halk plajını millet bahçesi yapacağız diye halka kapattı” dedi.

mersin.jpg"RANT ALANI YARATMADIĞI İÇİN RAHATSIZ OLDULAR"

Antmen, iktidarın ve uzantılarının halkın iradesinden rahatsız olduklarını ve sosyal, toplumcu belediye anlayışının rantçı anlayışa galip gelmesinin büyük bir rahatsızlık yarattığını ileri sürerek “Halka ait yerler, alanlar, ormanlar yine halk adına kullanılmalıdır. Bizim belediyelerimiz bunu yapıyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Başkanı Vahap Seçer halkı için çalışıyor ama birileri rant alanları yaratamadığı için rahatsız oluyor anlaşılan. Cumhuriyet Halk Partili belediyeler halk için halkla birlikte çalışmaya ve hizmet etmeye devam edecektir” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar