Halk kokusunu dahi unutmuşken Bakan Şimşek 280 liralık lahmacunun müdavimi çıktı

Halk kokusunu dahi unutmuşken Bakan Şimşek 280 liralık lahmacunun müdavimi çıktı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in sıklıkla gittiği mekanda lahmacunun fiyatının 280 TL olduğu iddia edildi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile birlikte Kamuda Tasarruf Paketi'nin detaylarını açıklayan Bakan Şimşek’in müdavimi olduğunu Tavacı Recep isimli mekanda bir lahmacunun 280 TL’den satıldığı öne sürüldü.

1.jpg

Kamuda tasarrufa gidilmesinin ardından gündem olan bu ayrıntı sosyal medyada çok konuşularak eleştirileri artırdı. Yüksek enflasyon, art arda gelen zamların ardından bir lahmacuna ödenen bu tutar, gündem oldu.

kjkj.jpg

“SAMİMİYETİNDEN ÇOK KEYİF ALDIM”

Ünlü isimlerinde sıklıkla gittiği restoranlardan biri olan Tavacı Recep’te yetkili isim Zeki Budak’ın önemli isimlerle fotoğraflar çektirip sosyal medya hesabından paylaştığı görüldü.

Bu isimler arasında Bakan Şimşek de yer aldı. Budak o anlardan birini “Değerli ve Kıymetli Abim Sayın Bakanım Mehmet Şimşek ile bu akşam ki güzel sohbetinden ve samimiyetinden çok keyif aldım” notu ile paylaştı.

Resim

“ÖĞRENCİLERİN YILDA 2 KEZ DE OLSA GİDEBİLDİĞİ BİR MEKANDI”

Sosyal medyada bir kullanıcının mekana ilişkin yaptığı “Tavacı Recep eskiden (20-25 sene evvel) orta ve üstü (gelir açısından) öğrencilerin bile yılda 1-2 kez de olsa gidebildiği bir mekandı” yorumu ise ekonominin yönünü yeniden gözler önüne serdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar