Hakkari’de okullar arası oyunları yarışması sonuçlandı

Hakkari’de okullar arası oyunları yarışması sonuçlandı
Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde düzenlenen okullar arası hak oyunları yarışması sonuçları açıklandı.

Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen halk oyunları il birinciliği mücadelesine 13 okul katıldı. Minikler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde gösterilen mücadelede, okullar seyircilere unutulmaz performanslar sundu.

Halk Oyunları Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve Hakkari Temsilcisi Sıdkı Zerek, yarışmaya katılan tüm okullara başarılar dileyerek, emeği geçen eğitmenleri birer plaket ile ödüllendirdi. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nazif Tatlı, Mili Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım ise halk oyunları yarışmasında gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı plaketle ödüllendirildi.

Yarışmanın heyecanını yaşamak üzere Türbinlerde yerlerini alan Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik ve beraberindekiler, dereceye giren okulların ödüllerini takdim etti. Vali Çelik, başarılı performans sergileyen tüm okullara tebriklerini ileterek, başarılarının devamını diledi.

Yarışmada minikler kategorisinde birinciliği Lütfullah Bilgin İlkokulu, yıldızlar kategorisinde TOBB Ortaokulu, gençler kategorisinde ise Şemdinli 15 Temmuz Anadolu Lisesi elde etti. Gençler düzenlemeli dalda ise Şemdinli Borsa İstanbul Anadolu Lisesi birinci oldu. Okullar arası bu rekabet dolu yarışma, katılımcılar ve izleyiciler arasında büyük bir heyecan ve coşkuyla karşılandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar