"Haber değeri yok diyen kendine gazeteci demesin"

"Haber değeri yok diyen kendine gazeteci demesin"
Sputnik Genel Yayın Yönetmeni Mahir Boztepe, Yavuz Oğhan’ın RS FM’de yayımlanan “Bi De Bunu Dinle” isimli programına neden son verildiğini dün açıklamıştı. Oğhan’dan Boztepe’nin açıklamalarına yanıt geldi.

RS FM’de yayımlanan, Yavuz Oğhan’ın İsmail Saymaz ve Akif Beki ile yaptığı “Bi De Bunu Dinle” isimli program, geçtiğimiz gün Sputnik yönetiminin aldığı kararla bitirilmişti. Sputnik Genel Yayın Yönetmeni Mahir Boztepe, Oda Tv’ye yaptığı açıklamada, Davutoğlu ile yapılacak olan röportajdan 2 önce haberi olduğunu ve Oğhan’a izin vermediklerini belirtmişti. Oğhan, Boztepe’nin açıklamalarına Twitter hesabından sert yanıt verdi.  

İşte Oğan’ın Boztepe’nin açıklamalarına yönelik yanıtı:

“KENDİNE GAZETECİ DEMESİN”

“Ahmet Davutoğlu’nu 3 sene sonra canlı yayına çıkarma şansı olup da buna hayır diyecek, söyleyeceklerinde haber değeri görmeyecek olan kendisine gazeteci demesin. Dört yıl RS FM’de özgürce program yaptım doğru, tersi olsaydı dört yıl değil dört gün sonra vedalaşırdık, e bu da bugün yaşananları anlatmaya yeter. ‘Tarafsız’ Davutoğlu’nun ajansı değil bir haber ajansıdır, Türkiye’deki medya düzeninden şikayet edenlerce desteklenmektedir, tarafsızlığını merak eden siteyi takip etsin. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Dört yıl önce programa başladığımda da bana ait bir internet sitesi (http://bidebunuizle.com ) vardı, 3 ay önce de ‘Tarafsız’ kuruldu, peki sorun niye bugün yaşandı?”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar