Güzel oyuncu Burcu Biricik karnı burnunda pozlarını paylaştı!

Güzel oyuncu Burcu Biricik karnı burnunda pozlarını paylaştı!
Ünlü oyuncu Burcu Biricik, dün akşam katıldığı bir etkinlikte kırmızı elbisesiyle göz kamaştırdı ve gece boyunca pozitif enerjisiyle dikkatleri üzerine çekti. Biricik, etkinlik sonrası sosyal medya hesabından karnı burnunda pozlarını paylaştı.

'Camdaki Kız' dizisiyle ekranlara adını altın harflerle yazdıran Burcu Biricik, son zamanlarda sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanarak hayranlarıyla iletişimini sürdürüyor. 2014 yılında reklamcı Emre Yetkin ile dünyaevine giren Biricik, mutlu evliliğini ve hamilelik sürecini sosyal medya üzerinden paylaşarak sevenleriyle paylaşıyor.

65ec1b2be6cea183-w1200xh1389.webp

Dün akşamki etkinlikte, kırmızı elbisesiyle göz dolduran Burcu Biricik, eşiyle birlikte çektirdiği karnı burnunda pozlarıyla da beğeni topladı. Hamileliğinin keyfini ve mutluluğunu yansıtan Biricik'in bu paylaşımlarına beğeni yağdı.

yu.jpg

gvgh.jpg

BURCU BİRİCİK KİMDİR

Burcu Biricik, Antalya'da 4 Mayıs 1989'da dünyaya geldi. Güzellik ve yetenekleriyle genç yaşta dikkat çeken Biricik, 2006 yılında Antalya'da düzenlenen Miss Mediterranean güzellik yarışmasında Akdeniz Kraliçesi seçildi. Bu başarı, onun oyunculuk kariyerine ilk adımını attığı dönemde büyük bir dikkat çekti.

Lise yıllarında tiyatro festivalinde aldığı ödülle oyunculuk tutkusunu daha da pekiştiren Burcu Biricik, profesyonel anlamda oyuncu olmaya karar verdi. Eğitimine Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümü'nde devam ederken aynı zamanda Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldı. Stajyer olarak başladığı tiyatroda çeşitli oyunlarda rol aldı ve kısa sürede kendini gösterdi.

Televizyon kariyerine 2007 yılında Show TV'de yayımlanan Maçolar dizisindeki yan rolüyle adım atan Burcu Biricik, daha sonra Toprağın Günlüğü adlı kısa filmle dikkatleri üzerine çekti. 2011 yılında katıldığı Artiz Mektebi adlı oyunculuk yarışmasında birincilik elde etti ve bu başarısıyla adını duyurdu.

Muhteşem Yüzyıl, Ustura Kemal, Beni Böyle Sev gibi önemli dizilerde küçük roller alan Biricik, kariyerindeki çıkışı 2014 yılında Kanal D'de yayımlanan Şeref Meselesi dizisinde "Kübra" karakterini canlandırarak elde etti. Ardından Hayat Şarkısı, Kuzgun, Fatma ve Camdaki Kız gibi sevilen dizilerde başarılı performanslarıyla izleyicilerin karşısına çıktı.

2016 yılında reklamcı Emre Yetkin ile evlenen Burcu Biricik, 2019 yılında Çiçero filminde Erdal Beşikçioğlu ile başrolü paylaştı ve sinema dünyasında da adından söz ettirdi. Kendine özgü tarzı ve başarılı oyunculuk performansıyla Türkiye'nin en sevilen ve takdir edilen oyuncuları arasında yer alan Burcu Biricik, kariyerindeki başarılarına hız kesmeden devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar