Günboyu Gazetesi'nin bugünkü manşeti

Günboyu Gazetesi'nin bugünkü manşeti
Günboyu Gazetesi'nin bugünkü manşeti

19-11-23-01gun-page-0001-2-001.jpg

UYUŞTURUCU KARTELİ ÜSKÜDAR'DA YAKALANDI

İstanbul’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan uluslararası uyuşturucu baronu Hırvatistan uyruklu Nenad Petrak, Üsküdar'da yakalandı.

Hırvatistan'da adam öldürme suçuna karıştığı gerekçesiyle İnterpol tarafından uluslararası çapta kırmızı bültenle aranan, Pedrak'ın Türkiye'de olduğunun tespit edilmesi üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü inceleme başlattı.

Operasyon detaylarını ise İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından paylaştı. Bakan Yerlikaya, "Güney Amerika'dan Avrupa'ya uyuşturucu sevkiyatı yapan ve Avrupa'da bu uyuşturucuyu dağıtan uluslararası uyuşturucu kartelinin elebaşı Nenad Petrak, Hırvatistan adli makamlarınca "Kasten Adam Öldürme", suçundan Interpol tarafından Kırmızı bülten ile uluslararası seviyede aranıyordu.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube, İstihbarat Şube, Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüklerimiz tarafından uluslararası takibe alınan Nenad Petrak'ın Üsküdar'da olduğu tespit edildi. Yakalanması için İstanbul Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nün desteğiyle hemen Kartel-2 operasyonu ile Uluslararası zehir taciri yakalandı" ifadelerini kullandı.

Gazetemizin birinci sayfasını okumak için tıklayınız...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar