Gülşen 12 Mayıs’ta Volkswagen Arena sahnesinde

Gülşen 12 Mayıs’ta Volkswagen Arena sahnesinde
Türk pop müziğinin parlayan yıldızı Gülşen, 2 Mayıs'ta İstanbul Volkswagen Arena'da sahne alacak ve sevenlerine unutulmaz bir şarkı ziyafeti sunacak.

Türkçe pop müziğinin önde gelen isimlerinden olan Gülşen'in muhteşem performansıyla dolu olan bu konser, 12 Mayıs'ta Volkswagen Arena'da gerçekleşecek. Gülşen'in eşsiz sesi ve enerjisiyle dolu bu konserin biletleri Biletinal'da satışa sunuldu.

Müzik kariyerine 1996 yılında "Be Adam" adlı ilk albümüyle başlayan Gülşen, 2004 yılında dördüncü albümü "Of... Of..." ile büyük bir çıkış yakaladı. Bu albümüyle Altın Kelebek ve Kral TV Video Müzik Ödülü kazandı. "Yurtta Aşk Cihanda Aşk" (2006) albümünden sonra "Beni Durdursan mı?" (2013) albümüyle Türkiye'de yılın en çok satan albümü unvanını elde etti. Ardından "Bangır Bangır" (2015) albümüyle bu başarısını sürdürdü. Gülşen'in "Yurtta Aşk Cihanda Aşk", "Bi' An Gel", "Yeni Biri", "Sözde Ayrılık", "Yatcaz Kalkcaz Ordayım", "Kardan Adam", "İltimas", "Bangır Bangır" ve "Bir İhtimal Biliyorum" gibi şarkıları, Türkiye Resmi Listesi'nde uzun süre bir numarada kaldı.

Ayrıca şarkı yazarı kimliğiyle de öne çıkan Gülşen, kendi yazdığı şarkıları da seslendirmeye başladı ve bu şarkılar meslektaşları için liste başarıları yakaladı. 2015 yılında YouTube'da en çok izlenen Türk şarkıcı unvanını elde eden Gülşen, sonraki yıl ise tek bir video klibi iki yüz milyonun üzerinde izlenen ilk Türk şarkıcı oldu. Bugüne kadar altı Altın Kelebek ve dokuz Kral Türkiye Müzik Ödülü gibi birçok ödül kazandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar