Görevi başında gazeteciye saldırı!

Görevi başında gazeteciye saldırı!
Gazetecilere saldırıların arkası kesilmiyorken, bu kez de Gazeteciler Derneği Başkanı üstelik de görevi başında haber yaparken saldırıya uğraması tepkileri çekti.

Gazeteci Mesut Bölük su altı dalış tüpünün patlamasını haber yaparken, Divers Delight yetkillerinin saldırısına uğrayan, gözünden ciddi şekilde yaralanması tepki çekti.

Aynı zamanda Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı da olan Mesut Bölük, hastanesindeki tedavisinden sonra aldığı darp raporu ile birlikte emniyete giderek dalış şirketi ve sorumlular hakkında suç duyurusunu yaptı.

Saldırıya uğrayan gazeteci Mesut Bölük, “Bu halkın haber alma özgürlüğüne yapılan bir saldırıdır. Son günlerde gazetecilere yapılan saldırılar artık bardağı taşırdı. Gözümden ciddi biçimde yaralandım. Gerekli hukuki işlemleri başlattık” açıklamasında bulundu. Muğla Gazeteciler Derneği ise yayımladığı mesajda saldırıyı kınayarak, “basın mensuplarına saldırıların artık sona ermesini temenni ediyor, meslektaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz” ifadelerin bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar