GİMAT esnafından Yavaş'a tam destek!

GİMAT esnafından Yavaş'a tam destek!
ABB Başkanı Mansur Yavaş GİMAT esnafını ziyaret etti. Alkış ve tezahüratlarla karşılanan Yavaş, Ankara’nın bütün ilçe ve köylerine eşit hizmette bulunduklarını vurguladı.

Ankara'da yerel seçim atmosferi giderek kızışırken, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, esnaf ve vatandaşla yakın temasını sürdürüyor.

Yavaş, son olarak Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Fethi Yaşar, Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve GİMAT Yönetim Kurulu Başkanı Recai Kesimal ile birlikte GİMAT esnafını ziyaret etti.

gimat-ziyareti-4.jpg

GİMAT ziyaretine yoğun ilgi gösteren vatandaşlar ve esnafla buluşan Mansur Yavaş, karşısında alkışlar ve tezahüratlarla karşılandı. Esnafı dolaşarak iş yerlerinde "Hayırlı işler" dileyen Yavaş'a, vatandaşlar büyük desteklerini dile getirerek "Sizi çok seviyoruz. Dualarımız sizinle" şeklinde duygularını ifade etti.

ŞEFFAFLIK ÖN PLANDA

GİMAT Kemal Cirav Toplantı Salonu'nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yavaş, seçim öncesi yapılan vaatleri hatırlatarak gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattı. Yavaş, beş yıl boyunca gerçekleştirdikleri projelerle vaatlerini yerine getirdiklerini ve her aşamada şeffaf bir yönetim sergilediklerini vurguladı.

gimat-ziyareti-2.jpg

Özellikle, tüm ihaleleri canlı yayınlama kararı alarak şeffaflığı ön planda tuttuklarını belirtti. Sayıştay ve MASAK tarafından sürekli denetlenmelerine rağmen herhangi bir yolsuzluk iddiasının ortaya çıkmadığını ifade etti.

"PANDEMİDE ESNAFIN YANINDA OLDUK"

Belediyeciliği, sadece altyapı hizmetleriyle sınırlamayıp, halkın ekonomisini güçlendirme ve sosyal destekleri artırma üzerine inşa ettiklerini söyleyen Yavaş, Ankara'nın tüm ilçe ve köylerine eşit hizmet götürdüklerini belirtti. Pandemi döneminde esnaf ve vatandaşın yanında olduklarını vurgulayarak, dayanışma içinde zor günleri atlattıklarını kaydetti.

gimat-ziyareti.jpg

SOSYAL BELEDİYECİLİK VURGUSU

GİMAT Yönetim Kurulu Başkanı Recai Kesimal ise Mansur Yavaş'ın Ankara'ya getirdiği sosyal belediyecilik anlayışının Avrupa'ya örnek olabilecek düzeyde olduğunu ifade etti. Yavaş'ın, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla Ankara'nın geleceğine ışık tuttuğunu belirtti.

Mansur Yavaş, seçim sürecinde elde ettikleri destekle rekor bir oy oranıyla seçimi kazanacaklarına olan inancını dile getirerek konuşmasını sonlandırdı. Yavaş, seçim sonrasında da Ankara için çalışmaya devam edeceklerini ve halkın beklentilerini karşılamak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar