Genç futbolcular, kadın çalışanlarla sahaya çıktı

Genç futbolcular, kadın çalışanlarla sahaya çıktı
Altınordu altyapısında forma giyen genç futbolcular, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla tesiste çalışan kadınların işlerini yaptı.

Genç futbolcular, kadın çalışanlarla sahaya çıktı

Türkiye'nin altyapısıyla dikkati çeken kulüplerinden biri olan Altınordu'nun genç futbolcuları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla tesislerde çalışan kadınların bir günlük mesaisine yardımcı oldu.

Kulübün Torbalı ilçesinde bulunan tesislerinde futbolun yanı sıra gördükleri eğitim ve sosyal çalışmalarıyla gündeme gelen Altınordu'nun genç yetenekleri, bu sefer de tesiste çalışan kadınlar için kolları sıvadı.

Son zamanlarda İtalya Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Roma'daki başarılı performansı ve attığı gollerle adını sıkça duyuran Cengiz Ünder ve Almanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Freiburg'da forma giyen Çağlar Söyüncü'nün de yetiştiği Altınordu altyapısındaki gençler, işe ilk olarak odalarından başladı.

Odalarındaki yatakları toplayan 15 yaş altı takımı oyuncuları, yerlere paspas çekti, lavaboları temizledi. Ardından camlara el atan gençlere ise yine kadınlar öncülük etti. Bu esnada işlerini hakkıyla yapan genç yetenekler, çalışan "abla"larından "aferin" aldı.

Öğle yemeği vaktinin yaklaşmasıyla mutfağa giren geleceğin Cengiz Ünderleri patates soydu, soğan doğradı. Oyuncuların, soğan doğrarken gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi.

Gençlerin, bu işleri yaparken aralarında eğlenceli sohbetler de eksik olmadı. Masaların düzenini ayarlayan, ekmek ve su dağıtımını da yapan gençler, daha sonra yemek servisine geçti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar