Geçiniyoruz diyen emekli ucuz et alabilmek için sabahın 6’sında sıraya girdi

Geçiniyoruz diyen emekli ucuz et alabilmek için sabahın 6’sında sıraya girdi
Etin tadını unutan emeklinin sabahın 6’sında girdiği ucuz et sırasında “Geçinebiliyor musunuz?” sorusuna verdiği cevap “Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu” dedirtti.

Asgari ücretin netleşmesinin ardından zamlar birer birer gelirken emekli vatandaşlar da aldıkları maaşın yetersizliğinden şikayetçi oldu.

csk.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seyyanen zam tartışmalarına da zam olmayacağını açıklayarak son noktayı koydu. Az maaşlarıyla kara kara düşünen emekliler et yiyebilmek için Ankara Ulus’ta sabahın erken saatlerinde tek tek sıraya girdi.

09.jpg

Ankara’da ucuz et almak isteyen vatandaşlar Et ve Süt Kurumu önünde uzun kuyruklar oluşturdu. KRT muhabiri Olcay Aydilek’in sorularını cevaplandıran bir emeklinin sözleri ise büyük dikkat çekti.

Ucuz et almak için sabah 6’da Mamak Kayaş’tan Ulus’a geldiğini belirten emekli vatandaş muhabirin “Geçinebiliyor musunuz?” sorusunu “Emekliyim, geçim konusunda sıkıntı yaşamıyorum. Ne kadar et verirlerse o kadar alacağız” diyerek cevaplandırdı.

bbbb.jpg

Geçen hafta Güngören’de indirim yapan bir kasabın önünde oluşan uzun kuyrukta saatlerce bekleyen vatandaşlar da gündem olmuştu.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar