Gebze'de fabrika işçilerini rehin alan zanlı tutuklandı

Gebze'de fabrika işçilerini rehin alan zanlı tutuklandı
Kocaeli'de bir fabrikada 7 işçiyi silah rehin alan şahıs tutuklandı. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli ise 2'si adli kontrol şartıyla olmak üzere serbest bırakıldı.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan uluslararası bir firmanın fabrikasında geçtiğimiz günlerde yaşanan rehine olayına ilişkin gözaltına alınan 4 şüpheliden biri tutuklanırken, diğer 3'ü hakkında ise adli işlemler gerçekleştirildi.

Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren firmanın fabrikasında 1 Şubat tarihinde meydana gelen rehine olayıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında İbrahim Y'nin ifadeleri doğrultusunda polis ekipleri E.Y, A.K. ve U.A.'yı gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.Y. savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılırken, İbrahim Y. tutuklandı. Diğer iki şüpheli, A.K. ile U.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

rehinekirizi.jpg

Rehine olayı, Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir firmanın fabrikasında, temizlik ve kişisel bakım ürünleri alanında çalışan işçilerin silahla rehin alınmasıyla başlamış, olay yerine gerçekleştirilen operasyon sonucunda rehineler güvenli bir şekilde kurtarılmıştı. Operasyon sırasında etkisiz hale getirilen şüpheli İbrahim Y. ise daha sonra polis tarafından gözaltına alınmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar