Gaziantep ALG Spor, 1207 Antalyaspor'u 1-0 mağlup etti

Gaziantep ALG Spor, 1207 Antalyaspor'u 1-0 mağlup etti
Gaziantep ALG Spor, Kadınlar Futbol Süper Ligi'nin 25. haftasında deplasmanda 1207 Antalyaspor'u 1-0 mağlup ederek galibiyetle tanıştı.

Kadınlar Futbol Süper Ligi'nde zorlu bir dönem geçiren Gaziantep ALG Spor, hafta içinde antrenör Ayhan Tepe ile yollarını ayırdıktan sonra 25. haftada 1207 Antalyaspor deplasmanına konuk oldu. Karşılaşmanın 79. dakikasında Patrica'nın attığı golle Gaziantep ekibi, rakibini 1-0 mağlup ederek haftalar sonra galibiyetle ayrıldı. Sarı-grili ekip, maç boyunca ortaya koyduğu iyi mücadeleyle ön plana çıktı ve bu önemli galibiyeti elde etti.

7686.jpg

Maç sonrası konuşan Gaziantep ALG Spor Başkanı Ali Gözcü, takımlarının üzerinde bir şanssızlık olduğunu ve bu şanssızlığa Antalya deplasmanında son verdiklerini ifade etti. Gözcü, son 4 maçlarında galibiyet alamadıklarını ve özellikle bazı maçlarda şanssız sonuçlar aldıklarını belirterek, hafta içinde yapılan değişikliklerin ardından çıktıkları ilk maçta 1207 Antalyaspor'u tek golle mağlup ederek bu şanssızlığa son verdiklerini dile getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar