Galatasaray - Fenerbahçe derbisi için deplasman kararı açıklandı!

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi için deplasman kararı açıklandı!
Galatasaray - Fenerbahçe arasında oynanacak dev derbi için deplasman seyircisi kararı belli oldu. Alınan karara göre, 2 bin 400 Fenerbahçeli sadece tribüne girebilecek..

Futbol heyecanını doruklarına çıkaracak Galatasaray - Fenerbahçe derbisi için geri sayım başladı. Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray, ev sahibi olarak Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

İl Spor Güvenlik Kurulu, Rams Park Stadı'nda oynanacak bu çekişmeli derbi mücadelesinde 2.400 misafir takım seyircisinin yer almasına onay verdi. Bu karar, derbi heyecanını daha da artırırken, taraftarların stadyumda oluşturacakları atmosferin daha da renkli geçmesine olanak sağlayacak.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki rekabet her zaman büyük ilgi çekerken, bu kez rakip takımın taraftarlarının da stadyumda olacak olması, mücadeleye ayrı bir heyecan katacak. Taraftarlar arasındaki dostane rekabetin sahaya da yansıması beklenirken, maç öncesi taraftarlar arasında gerginlik yaşanmaması için gerekli güvenlik önlemlerinin alınacağı belirtiliyor.

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Yayıncı kuruluş Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek olan maç 19 Mayıs 2024 Pazar günü oynanacak. Karşılaşmanın başlangıç saati henüz açıklanmasa da müsabakanın 19.00'da başlayacağı tahmin ediliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar