Galatasaray antrenmanında kavga çıktı...

Galatasaray antrenmanında kavga çıktı...
Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk yönetiminde yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Sarı - kırmızılılar, 2022/23 sezonu çalışmalarını Avusturya'da sürdürürken kampta yaşanan kavga gündeme bomba gibi düştü.

Galatasaray''da bugün yapılan sabah antrenmanında Kerem Aktürkoğlu ile Patrick van Aanholt arasında kavga çıktığı ve diğer futbolcuların çıkan olayı zorlukla yatıştırdıkları öğrenildi. İdmanda yaşanan kavgadan görüntülerin ortaya çıkmasının ardından  Van Aanholt''tan Kerem açıklaması geldi.

Galatasaraylı futbolcu Patrick van Aanholt, Avusturya''da kamp yapan sarı-kırmızılı ekibin bu sabah gerçekleştirdiği antrenmanda gerginlik yaşadığı takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu ile yaşadıkları olayın abartıldığını ileri sürdü.

Van Aanholt, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kerem ile aralarında hiçbir sorun bulunmadığını belirtti.

Sarı-kırmızılı futbolcu, antrenmanda yaşanan olayla ilgili yaptığı paylaşımda, "Takım arkadaşım Kerem Aktürkoğlu ile idmanımız sırasında yaşadığımız ufak gerginlik, ne yazık ki sahanın içinde kalması gerekirken, çıkan abartılı haberler ile yanlış bir şekilde yayılmıştır. Kerem benim kardeşim ve aynı hedefe yürüdüğüm yol arkadaşımdır. Ortak hedefimiz Galatasaray''ın başarısı olup aramızda hiçbir husumet bulunmamaktadır." ifadelerini kullandı.

Kerem Aktürkoğlu da yaşanan gerginlikle ilgili şu paylaşımda bulundu:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar